+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Junior Servicedesk Medewerker Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Gold-ICT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Gold-ICT

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.250 p/m

Vacature in het kort

Bij GoldICT krijg je de kans om te werken als Junior Servicedesk Medewerker en een belangrijke rol te spelen in het ondersteunen van onze klanten. Je wordt onderdeel van een team dat klaarstaat om jou te helpen groeien en je passie te volgen. We bieden niet alleen een gezellige werkomgeving, maar ook de mogelijkheid om bij te dragen aan teamontwikkeling. Onze teamuitjes en gezamenlijke lunch zorgen voor een leuke afwisseling. Plus, we hebben speciale dagen waarop we nieuwe ideeën delen. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij gaat doen

Ben je op zoek naar een rol waarin je veel beheerdersrechten hebt? Wil je fungeren als externe IT-afdeling voor onze klanten? Zoek je een werkgever waar je de mogelijkheid krijgt om een expert te worden in jouw favoriete vakgebied? Lees dan snel verder wat wij nog meer te bieden hebben.

Als Junior Servicedesk Medewerker bij GoldICT ben je verantwoordelijk voor het bieden van professionele ondersteuning aan onze diverse MKB-klantenkring. Wij zijn een MSP (Managed IT Service Provider), wat betekent dat je veel beheerdersrechten hebt en fungeert als een externe IT-afdeling voor onze klanten. Je zult incidenten en serviceverzoeken afhandelen, de ICT-omgeving beheren en communiceren met klanten en leveranciers op verschillende niveaus. De uitdaging bij GoldICT ligt in het schakelen op verschillende niveaus, van winkelpersoneel tot directeur; jij bent het aanspreekpunt van GoldICT. Daarnaast bieden wij service aan een breed scala aan klanten, van GGZ-instellingen tot productiebedrijven. Wij ontzorgen. Naast het bieden van service aan klanten krijg je de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van het team door jouw kennis en ideeën te delen.


Waar je terecht komt

Ben je op zoek naar een rol waarin je veel beheerdersrechten hebt? Wil je fungeren als externe IT-afdeling voor onze klanten? Zoek je een werkgever waar je de mogelijkheid krijgt om een expert te worden in jouw favoriete vakgebied? Lees dan snel verder wat wij nog meer te bieden hebben.

Gold-ICT, gevestigd in Nieuwegein, is een dynamisch bedrijf met een hecht team van professionals. Als Junior Servicedesk Medewerker werk je samen met ervaren collega's en krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen een stimulerende werkomgeving. Wij nemen ontwikkeling en werkgeluk serieus en kijken daarom graag samen met jou wat het beste bij je past. Dit betekent dat je je kunt ontwikkelen in expertisegebieden waar jouw passie ligt. Gold ICT ontzorgt bedrijven in het MKB tot 500 werkplekken, waarbij wij ook diensten bieden als achtervang voor uw eigen ICT-medewerker of functioneel beheerder.

Bij GoldICT kom je terecht in een informele en dynamische werkomgeving waarin jouw inbreng serieus wordt genomen. Je maakt deel uit van een hecht team van 14 collega's, waarin een cultuur van 'afspraak is afspraak' heerst. Binnen het team fungeer je niet alleen als sparringpartner, maar word je ook ondersteund door je collega’s, die je verder helpen in je ontwikkeling naar een allround skilled servicedesk professional.

Elke dag hebben we een gezamenlijke lunch, maar op vrijdag trakteren we onszelf op een patatje of een belegd broodje dat we bestellen. Ook hebben wij periodiek een sessiedag waarop we ervaringen delen en waar jij de ruimte krijgt om je ideeën te presenteren aan je collega’s. Daarnaast organiseren we bedrijfsuitjes, waarbij we een dag of een weekend op pad gaan. Laatst zijn we bijvoorbeeld gaan karten en zijn we een weekend naar Brugge geweest, waar we de heerlijkste bieren hebben geproefd!


Wie jij bent

Om ervoor te zorgen dat we je voor langere tijd kunnen
verwelkomen in ons team, zijn we op zoek naar de volgende eigenschappen in een
nieuwe collega:

  • Gemotiveerd en communicatief vaardig.
  • Zelfstandig, betrouwbaar en analytisch ingesteld.
  • Drive om door te blijven ontwikkelen door het behalen van certificaten.

Als we je verwelkomen in ons team, vinden we het belangrijk dat je je snel op je gemak en op je plek voelt bij ons. Daarom vragen we de volgende kennis en ervaring:

  • Minimaal 2-3 jaar ervaring op een servicedesk, bij voorkeur binnen een MSP (Managed IT Service Provider)
  • In het bezit van een afgeronde MBO-4 opleiding
  • Minimaal in het bezit van één of meerdere relevante certificeringen, zoals Microsoft 365, SC 900, MS900, MD102, MS102 (Expert) of AZ104. Daarnaast zoeken we ook iemand die de ambitie heeft om certificaten te behalen.
Wat wij bieden

Wij vragen het een en ander van jou, dus mag je ook iets van ons terugverwachten. Naast het werken in het leukste team van Nederland, bieden wij jou het volgende:

  • Salaris tussen €2750 en €3250 
  • Bij het behalen van certificaten ontvang je direct salarisverhoging. 
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei. 
  • De ruimte om je verder te specialiseren in jouw interesses. 
  • Lease-plan voor een mooie fiets. 
  • Een eigen, persoonlijke pensioenpot. 
  • Ruim aantal vrijblijvende personeelsuitjes.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in