+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Customer Support Medewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.900 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Hou je van duurzaamheid en praat je graag met mensen? In deze functie help je klanten die duurzame producten willen kopen, zoals zonnepanelen. Je beantwoordt vragen en zoekt oplossingen. Je werkt bij een bedrijf dat duurzaamheid belangrijk vindt. Het is een fijne plek waar je veel vanuit huis kunt werken. Ook zijn er leuke teamactiviteiten. Je krijgt een goed salaris, kunt jezelf ontwikkelen en krijgt geld voor je reiskosten. Dit is een kans om iets goeds te doen en te genieten van je werk. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Heb jij affiniteit met duurzaamheid en krijg je energie van een rol die bol staat van persoonlijk klantcontact? Dan zet deze rol als customer support medewerker alle lichten voor jou op groen. De situatie is als volgt: De (potentiële) klanten van deze opdrachtgever willen een slag slaan op het gebied van verduurzaming. Bijvoorbeeld door via hen zonnepanelen, laadpalen, of warmtepompen aan te schaffen. Vanaf het moment van oriënteren tot de aankoop en latere installatie, in elke fase bestaat de kans dat er de nodige vragen omhoog komen bij de klant. Als eerste aanspreekpunt sta jij alles en iedereen graag zo behulpzaam mogelijk te woord. 

Vertaal ik alles naar een concreet takenpakket, komt hier in de basis het beantwoorden van de telefoon en het verwerken van klantgegevens in terug. Welke vragen je zoal mag verwachten? Denk aan voorbeelden als: 'Mijn zonnepaneel systeem geeft een foutmelding. Wat nu?' of 'Ik kan mijn app niet uitlezen. Kan je mij helpen?' Vanuit deze vragen kijk je altijd met de klant mee, zoekend naar een snelle en passende oplossing. Is het systeem wel verbonden met de Wifi? Doet de router het wel? Stapsgewijs kom je samen tot een uitkomst. Krijg je vragen die je niet direct zelf kan beantwoorden, dan schakel je deze door richting je collega's van sales, finance of de technische afdeling.

Laad je, naast het actief meedenken met de klant, op van het nadenken over procesverbeteringen? Dan tik jij in deze rol in no-time de volle 100% aan. 


Waar kom jij te werken?

In Utrecht! Om precies te zijn dus bij een specialist in duurzaamheid en de bijbehorende producten. Wat men uniek maakt? De vele duurzame oplossingen worden bereikbaar gemaakt voor alles en iedereen door ze op leasebasis aan te bieden. De missie? De wereld beter achterlaten dan hoe men 'm gevonden heeft. De vaste kernwaarden openheid, eigenheid en plezier zijn voelbaar op de werkvloer vanaf het eerste moment. Het zegt veel dat al je collega's deels vanuit huis mogen werken, maar dat iedereen toch graag richting kantoor komt. Werken moet vooral leuk zijn en daarin mag iedereen helemaal zichzelf zijn. De dagelijkse gezamenlijke lunches waarin iedereen elkaar opzoekt zijn een goed voorbeeld van het feit dat iedereen het goed met elkaar kan vinden. Ben jij goed voor de klant, is deze club goed voor jou. Van verschillende ontwikkelingsmogelijkheden tot een goede balans tussen werk en privé, het hoort er hier allemaal bij. Beloofd!


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Kort samengevat draaien jouw werkdagen om de onderstaande to do's: 

het beantwoorden van mail en telefoon waarin je de klant te woord staat m.b.t. hun vragen en/of vastlopershet verwerken of up-to-date houden van klantdossiershet schakelen met je collega's op andere afdelingen. Kan/mag je een antwoord zelf geven of is het verstandig om iemand even door te verbindenhet up-to-date houden van je productkennis om de klant zo passend mogelijk te kunnen bijstaanHerken jij jezelf hierin?
mbo 4 werk- en denkniveau 32 tot 40 uur per week beschikbaarsociaal, oplossingsgericht, digitaal vaardigaffiniteit met duurzaamheidschakelt graag afwisselend met de klant en met collega's van verschillende afdelingengoede beheersing van de Nederlandse taal wonend op woon-werk afstand van Utrecht

Werkervaring in een gelijke rol? Geen harde eis, wel een pré


Wat krijg je ervoor terug?

Voor niets komt de zon op. Daarom ben je in deze rol o.a. zeker van: 

vele euro's dankzij een salaris tot 2900.- bruto aandacht voor een goede balans tussen werk en privéhybride werken. een persoonlijk opleidingsbudgetvergoeding van gemaakte reiskosten met een voorkeur voor het OVjaarlijks vele gezellige borrels en avontuurlijke teamuitjes25 vakantiedagen naar rato en 8,33% vakantiegeld

En? Ga je direct stralen van deze functie? Solliciteer dan direct via de button of mail je verhaal via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Liever eerst bellen? Ik ben bereikbaar op het nummer 030 - 636 50 09. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in