+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Customer Service Medewerker - Utrecht - Eigen Klantenportfolio Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Doe een stap vooruit in je carrière en zorg voor je eigen klanten. Werk samen in een sterk team bij een bekend merk om klanten de beste service te geven. Als Customer Service Medewerker ben je belangrijk in het team. Je helpt klanten met allerlei vragen en werkt samen met experts voor de beste antwoorden. Je krijgt een goed salaris, veel vakantiedagen, kansen om te leren en te groeien, en een fijne werksfeer. Je werkt in een sector die blijft groeien. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Zet een volgende stap binnen je klantgerichte of commerciële carrière en wordt verantwoordelijk voor een eigen klantenportfolio. Ondanks je eigen succes werk je bij een gevestigde naam, een a-merk, en een sterk team dat goed op elkaar is ingespeeld zodat je samen tot de best mogelijke service kan komen.

Omschrijving

Als Customer Service Medewerker speel je een cruciale rol binnen dit team, aangezien je de verantwoordelijkheid draagt voor je eigen klantenportfolio. Je maakt deel uit van een hecht team van 9 personen dat elke dag gezamenlijk van start gaat en regelmatig checkt of iemand hulp nodig heeft. Je staat in direct contact met klanten via telefoon en e-mail, waarbij je vragen beantwoordt van groothandels en grootverbruikers. Deze kunnen variëren van de status van bestellingen, alternatieven voor producten die niet op voorraad zijn, tot hulp bij het plaatsen van bestellingen.

Bij complexere productgerelateerde vragen schakel je met productexperts, zodat je je kunt blijven concentreren op het bieden van uitmuntende service en het onderhouden van relaties met klanten. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste balans vindt tussen klanttevredenheid en efficiëntie.

Aanbod

Als jij na twee gesprekken net zo enthousiast bent als je nieuwe collega's, dan gaan we direct over naar een aantrekkelijk aanbod. Je treedt direct in dienst bij de werkgever. Dit fulltime contract (40 uur per week) omvat de volgende elementen:
  • Een jaarsalaris tussen de €33.600 en €42.000. Dit staat gelijk aan de €2.800 -€3.500 per maand.
  • Eem contract van 32-40 uur per week.
  • 8% vakantiegeld boven op je jaarlijkse salaris en eindejaarsuitkering.
  • 37 vakantiedagen om van je welverdiende rust te genieten.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.
  • Een functie waarbij je aan veel verschillende projecten kan werken.
  • Gratis parkeergelegenheid direct bij het kantoor.
  • Basis en aanvullende pensioenregeling.
  • Een werksfeer waar je elke dag met plezier naartoe gaat.
  • Een stabiele sector waarbij de markt continue aan het groeien is.
Voor vragen over deze procedure kun je terecht bij Thomas Jackson, Manager bij Page Personnel Sales en Business Support. Na het versturen van je LinkedIn-profiel of cv kun je contact opnemen via telefoon of Whatsapp op 06.1220.1459.

Gevraagd

De ideale kandidaat voor deze rol brengt een veelzijdige ervaring met zich mee, mogelijk opgedaan in functies als Klantenservice Medewerker, Customer Support Medewerker, Commercieel Medewerker Binnendienst, of Inside Sales Medewerker. Wat telt, is jouw energie en de vastberadenheid waarmee je klantverzoeken aanpakt en oplost.

Je geniet van de dynamiek van werken op het kantoor in Utrecht en bent tussen de 32-40 uur per week beschikbaar. Je beschikt over het vermogen om effectief te schakelen tussen diverse typen stakeholders, dankzij jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om zowel intern als extern met een breed scala aan mensen om te gaan.

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een strak georganiseerde onderneming uit Duitsland, die internationaal geprezen wordt om haar hoogwaardige producten. Deze vinden hun weg naar zowel de consumentenmarkt als de professionele sector, en zijn breed verkrijgbaar bij bekende doe-het-zelf zaken zoals Gamma, Praxis of Hornbach.
Het hart van de Benelux-activiteiten klopt in Utrecht, waar ongeveer 70 collega’s verdeeld zijn over diverse afdelingen, waaronder Sales, Marketing, Customer Services, Finance, Projecten, Supply Chain, Business Support en Logistiek. Binnen dit dynamische geheel word je een belangrijk onderdeel van het Customer Service team, bestaande uit 9 toegewijde collega's. Iedereen heeft zijn eigen klantenportfolio, wat jou de kans geeft om diepgaande relaties met accounts op te bouwen en te onderhouden, terwijl het gemeenschappelijke doel blijft om klanten optimaal van dienst te zijn.
Het moderne kantoor biedt een inspirerende werkplek, compleet met donderdagmiddagborrels, een hechte gemeenschap die graag buiten werk om socialiseert, en gratis parkeergelegenheid voor een zorgeloze start van elke werkdag.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in