+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Medewerker Customer Service Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Medewerker Customer Service ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je helpt hen via telefoon en e-mail en zorgt dat hun vragen goed beantwoord worden. Ook werk je samen met collega's om problemen op te lossen. Je werkt op kantoor, ook in het weekend en op feestdagen. Dit betekent dat je extra geld verdient met toeslagen. Je krijgt een goed startsalaris, een pensioenplan, en reiskostenvergoeding. Plus, er is een bonus om je te bedanken voor je harde werk. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de klantvriendelijke, oplossingsgerichte held die wij zoeken? Word jij blij van het helpen van mensen en kan jij goed administratief werk verrichten? Dan is de functie van Medewerker Customer Service echt iets voor jou! Als Medewerk(st)er Customer Service ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het te woord staan van de klant en de administratieve verwerking van de bestellingen. Je onderhoudt op klantvriendelijke wijze, telefonisch en via de mail, contact met de klant en zet de mogelijke vragen die hier uitkomen uit bij de diverse interne afdelingen. Alle contacten leg je vast in een registratiesysteem. Daarnaast zal je ook een belangrijke rol spelen in het actief signaleren van problemen bij zowel de klant als op de afdeling en deze delen met je collega’s of teamleider. Omdat onze klanten brede openingstijden hebben, werken wij met een flexibel rooster verspreid over 7 dagen in de week. Wij zijn zowel doordeweeks als in het weekend en op feestdagen bereikbaar tussen 07.00 en 18.00 uur. Hierbij werken wij volledig op kantoor en is (deels) thuiswerken niet mogelijk. Hou hier van tevoren rekening mee! Om voor een goede werk-privé balans te zorgen krijg je jouw rooster ruim van tevoren zodat je hier rekening mee kan houden. Het voordeel van in het weekend en op feestdagen werken is dat je op deze dagen een leuke toeslag op je salaris ontvangt. Op zaterdag krijg je 50% toeslag, op zondag 100% en op feestdagen 200%.

Wij bieden:

Ben jij onze nieuwe medewerker klantenservice, dan krijg je van ons: - Een startsalaris vanaf €1500 per maand;
- Extra toeslagen in het weekend en op feestdagen (50% op zaterdag, 100% op zondag, 200% op feestdagen);
- Een goed pensioenplan om jouw toekomst veilig te stellen;
- Reiskostenvergoeding, zodat je geen extra kosten hoeft te maken;
- Een jaarlijkse bonus als blijk van waardering voor jouw inzet.

Wij vragen:

Als onze nieuwe klantenservice medewerker verwachten we van je: - Je bent klantvriendelijk en kan goed omgaan met diverse soorten klanten;
- Je hebt ervaring als medewerker klantenservice of een soortgelijke functie;
- Je weet hoe je zelfstandig moet werken, maar tegelijkertijd ook nauwkeurig kan zijn;
- Je het leuk vind om op locatie in een team te werken. Wij werken volledig op kantoor (deels) thuiswerken is niet mogelijk;
- Je kunt goed omgaan met afwijkende werktijden en werkdagen, vanwege de flexibele dienstrooster.

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever is een groeiend, zelfstandig handelsbedrijf dat zich inzet voor de logistieke behoeften van meerdere klanten. Met meer dan 250 gedreven medewerkers, werken ze zeven dagen per week, zelfs op feestdagen, om te zorgen voor de tevredenheid van hun klanten. Word jij onderdeel van dit toegewijde team? Pak deze kans en solliciteer nu op de functie van Medewerker Customer Service!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in