+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Customer Service Specialist | Ede- Veenendaal | 32-40 uur Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze rol ben je meer dan alleen iemand die praat met klanten. Je lost problemen op, helpt mensen en maakt deel uit van een team dat vooruit wil. Je werk is elke dag anders, van simpele vragen beantwoorden tot lastige problemen oplossen. Je krijgt een goed salaris, een pensioenregeling, en een spaarplan. Ook is er een collectieve ziektekostenverzekering en kun je thuiswerken. Ons kantoor is modern en aanpasbaar. Plus, je krijgt reiskostenvergoeding en extra geld voor vakantie. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Stel je voor dat je in een rol zit waar elke conversatie enthousiasme opwekt en je communicatieve vaardigheden echt tot hun recht komen. Als Klantenservice Specialist sta je centraal in klanttevredenheid, verander je uitdagingen in overwinningen en verander je interacties in kansen. Ben je klaar om een rol te stappen die net zo lonend als opwindend is? Let’s go!

Omschrijving

Als de nieuwe Klantenservice Specialist ben je meer dan alleen een contactpunt—je bent een probleemoplosser, een pleitbezorger voor klanten en een essentieel onderdeel van een vooruitstrevend team. Je dagelijks leven zal gevuld zijn met diverse interacties, waarbij je zowel eenvoudige vragen als complexe problemen met flair en precisie beheert. Van het beantwoorden van oproepen en e-mails tot het diagnosticeren en oplossen van uitdagingen, jouw rol is cruciaal om de tandwielen van klanttevredenheid en operationeel succes soepel te laten draaien. Klaar om te laten zien wat je in huis hebt?

Aanbod
  • Concurrerend Salaris: Afhankelijk van je ervaring bieden we een aantrekkelijk salaris tussen de €2500 en €3500. Jouw expertise wordt op waarde geschat! Dit wordt aangevuld met een uitgebreide set aan voordelen die je levensstijl en ambities ondersteunen.
  • Solide Pensioenregeling en Veelzijdig Spaarplan: Met onze solide pensioenregeling en veelzijdige spaarplannen ben je financieel goed voorbereid op de toekomst.
  • Collectieve Ziektekostenverzekering: Wij zorgen voor je gezondheid met een collectieve ziektekostenverzekering die je gemoedsrust biedt.
  • Vakantiedagen: Laad jezelf opnieuw op met 25 vakantiedagen per jaar—tijd voor avontuur, rust, of wat je hart ook begeert!
  • Flexibel Thuiswerken: Geniet van de flexibiliteit om vanuit huis te werken. Combineer productiviteit met comfort in je eigen vertrouwde omgeving.
  • Modern Flexibel Kantoor: Ons kantoor is niet alleen een plek om te werken; het is een ruimte die inspireert en zich aanpast aan jouw werkstijl. Ervaar de kracht van een flexibele werkplek.
  • Reiskostenvergoeding: Geen zorgen over reiskosten—die hebben wij voor je gedekt! Focus op je werk en niet op de meter.
  • 8% Vakantiegeld: Extraatje! Bovenop je salaris ontvang je 8% vakantiegeld, zodat je die welverdiende vakantie extra kunt genieten.
  • Persoonlijke Groei: Omarm persoonlijke ontwikkeling met onze uitgebreide online Academie, boordevol trainingen en cursussen die je helpen groeien.
  • Vitaliteitsprogramma: Blijf fit en energiek met ons vitaliteitsprogramma, inclusief plannen voor e-bikes en kortingen op sportschoolabonnementen.
  • Levendige en Inclusieve Cultuur: Bij ons vind je een levendige, inclusieve cultuur waar elk teamlid gewaardeerd wordt en humor en kameraadschap deel uitmaken van de dagelijkse routine.


Gevraagd

We zoeken iemand die niet alleen gekwalificeerd is, maar ook enthousiast en levendig! Je moet een stevige onderwijsachtergrond hebben (MBO-niveau of hoger) en relevante ervaring in een klantgerichte rol. Jouw energie en pragmatische aanpak op het werk zullen perfect samengaan met je uitstekende communicatievaardigheden. Vaardigheid in MS Office, vooral Excel, en vloeiendheid in zowel Nederlands als Engels zijn een must. Vooral jouw klantgerichte, oplossingsgerichte instelling zal je onderscheiden als een sleutelspeler in ons team. Ben je klaar om indruk te maken?

Bedrijfsomschrijving

In het hart van een bruisende industrie neemt een vooraanstaande onderneming het voortouw in innovatie en uitmuntendheid op het gebied van mobiliteitsoplossingen. Bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en service, beheert het bedrijf een robuust netwerk dat een breed scala aan mobiliteitsbehoeften ondersteunt. Met een focus op het verbeteren van operationele efficiëntie en klanttevredenheid, blijft deze marktleider de grenzen verleggen van wat mogelijk is, en stimuleert het vooruitgang die de toekomst van mobiliteitsservices vormgeeft, zonder zichzelf te verbinden aan een specifieke locatie of gemakkelijk identificeerbare kenmerken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in