+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Customer service medewerker Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Bij DPD Veenendaal is elke dag speciaal. Je werkt hard, maar er is ook tijd voor plezier. Het team is divers en iedereen is belangrijk. Je helpt mensen met vragen over pakketten, zowel aan de telefoon als via e-mail. Er zijn leuke extra s, zoals een dag waarop je een trainingspak mag dragen en gezamenlijke lunches. Ook kun je soms thuis werken. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Trainingspakkendag, frituurlunch en hard werken; DPD Veenendaal heeft een geweldige combinatie van gezelligheid en hard werken. Iedere dag staat bij hen in het teken van helpen, ondersteunen en uitzoeken. Een diverse, gezellige en uitdagende job staat dus op jou te wachten!

Lees snel meer over de functie van customer service medewerker bij DPD in Veenendaal!

Wat bieden wij jou
  • Goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring!
  • Detacheringsovereenkomst voor lange tijd!
  • 32 uur in de week of fulltime; aan jou de keuze!
  • Divers, gezellig en verantwoordelijke klus
  • Trainingspakdag, traktaties, borreltjes & nog meer
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
Wie ben jij

Goede telefoonstem, goede concentratie, communicatief vaardig en adminsitratief sterk is key voor deze functie als customer service medewerker. Jij bent het visitekaartje van DPD aan de telefoon, dus dat moet goed gaan natuurlijk. Je hoeft geen ervaring te hebben in een zelfde functie, maar wel al eerder in een klantgerichte functie gewerkt hebben. Denk bijvoorbeeld aan horeca of retail.

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring met klantcontact;
  • Goed in de Engelse én Nederlandse taal in verband met internationale klanten;
  • Beschikbaar om iedere week minimala 1 keer op kantoor te werken.
Wat ga je doen

Bij DPD in Veenendaal krijg je andere bedrijven aan de telefoon die vragen hebben over verzonden pakketten of binnen gekomen pakketten. Dit is international, so you English should be on point! Je staat de klant altijd vriendelijk en behulpzaam te woord. Jij gaat op onderzoek uit om te kijken wat er is mis gegaan en hoe jij de klant zo goed mogelijk kan helpen. Een super dankbare job dus!

De vragen komen niet alleen telefonisch binnen, maar ook per mail. Denk dus aan bezorgingsklachten, maar ook schademeldingen of andere zaken die bij je binnen komen. Hoe lange jij er werkt, hoe meer jij je kan gaan specialiseren op zaken die jouw interesse wekken. Je pakt meerdere cases op en hebt daardoor een steeds afwisselendere dag. Jouw collega's en teamleider staan continu klaar om te helpen waar nodig. Om te zorgen dat iedereen met elkaar in verbinding blijft moet je minimaal 1 keer per week naar kantoor komen. Het inwerken is volledig op kantoor, maar dat is alleen maar leuk natuurlijk!

Waar ga je werken

Je komt te werken in het gezelligste team van DPD Veenendaal (al zeggen wij het zelf)! Een team dat onwijs divers is en daardoor juist zo goed samen kan werken. Iedereen is welkom en iedereen hoort er bij. Ook ondernemen ze vaak leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan trainingspakkendag of een lekkere lunch voor de verandering!

Het team wordt geleid door 3 teamleiders; Gré, Marco en Sabine! Je hebt met hen feedbacksessies waarbij je bijvoorbeeld gesprekken terugluistert en werkt aan jouw doelen en ambities. Altijd met de insteek om jou zo goed mogelijk te helpen!

Sollicitatie

Zie ik daar nou een glimlach? Top! Solliciteer snel voor de functie van customer service medewerker en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in