+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Deels thuiswerken: customer service medewerker VGZ Arnhem Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

VGZ Zorgverzekeraar

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 16,66 - € 17,36 p/u
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als je de telefoon hoort, ben jij degene die direct opneemt. Als customer service medewerker bij VGZ help je klanten met diverse vragen, van betalingen tot zorgverleners. Geniet van voordelen zoals een volledige vergoeding van reiskosten, pensioenopbouw, een dertiende maand, en de mogelijkheid om je thuiswerkplek naar wens in te richten. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat doe jij als de telefoon gaat? Precies: die neem je zo snel mogelijk op natuurlijk! Als jij als customer service medewerker telefonisch vragen van klanten van VGZ beantwoordt, krijg je daar een brutosalaris tot wel € 17,36 per uur voor terug. Bovendien kun je helemaal gratis je Wft Zorg diploma halen en hoef je maar één dag per week naar kantoor in Arnhem. De andere dagen kun je dus lekker thuiswerken. Zie je het helemaal zitten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog!

Dit is jouw werkdag
Als klantenservice medewerker help jij elke klant van VGZ die met vragen opbelt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over betalingen, verzekeringspakketten, vergoedingen, zorgverleners of de Mijn-omgeving van VGZ. Weet jij het antwoord misschien niet meteen? Geen paniek! Je haalt deze uit de database of vraagt een collega om hulp. Ondertussen schakel je zonder probleem tussen verschillende systemen. Aan het eind van de dag heb je zo weer een hoop klanten verder geholpen!

Om dit werk te mogen doen, is het behalen van een certificaat Wft-Zorg verplicht. Heb je deze nog niet op zak? Dan kun je deze, helemaal gratis, via Manpower behalen. Dat staat ook meteen goed op je CV!

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 16,66 tot € 17,36 per uur
  • Volledige vergoeding van ov-reiskosten of een kilometervergoeding conform cao VGZ
  • Pensioenopbouw via Manpower 
  • Dertiende maand
  • Mogelijkheid om jouw thuiswerkplek in te richten met bijvoorbeeld een verstelbaar bureau, stoel en extra beeldscherm (in bruikleen)
  • Parttime of fulltime baan van 28 tot 40 uur per week 
  • Functie voor de lange termijn met kans op contractuele overname door VGZ bij goed functioneren
  • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy


Gevraagd

  • Ten minste hbo werk- en denkniveau en de bereidheid dit met een assessment aan te tonen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het te woord staan van Nederlandssprekende klanten
  • Beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week en bereidheid om in de piekperiode vier uur extra te werken
  • Een Wft-Zorgcertificaat of de bereidheid dit te behalen voor je met je baan begint (op kosten van Manpower)
  • In staat om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen
Ervaring met (commercieel) klantcontact is een pre, maar geen must. Ook is het handig als jij stressbestendig bent, proactief taken oppakt, gemakkelijk met veranderingen mee gaat en denkt in oplossingen! 

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Bedrijfsomschrijving

Jij gaat werken bij VGZ, een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Door de zorg slimmer in te richten, wil VGZ haar klanten beter kunnen helpen én deze zorg betaalbaar houden. Met jouw nieuwe collega's werk je in zeven zelfsturende expertise teams, elk gericht op een bepaald type klant. Zo kun je de klanten vanuit jouw kennisgebied optimaal helpen. 

Binnen jouw zelfsturende team word jij ondersteund met goede coaching en krijg je veel ruimte voor persoonlijke groei. Zo kun je bijvoorbeeld extra rollen op je nemen, zoals bijvoorbeeld verzuimcoördinator, instroomcoördinator of coach. Zo blijft het werk afwisselend en kun jij meteen extra ervaring opdoen. Zodra jij hebt laten zien dat jij het werk in de vingers hebt en al je KPI’s hebt behaald, kun je hier een gesprek voor aanvragen. Op die manier ben jij zelf in de lead in jouw eigen ontwikkeling. 

Ook voel je je vast snel thuis bij VGZ, want de sfeer op de werkvloer is erg gezellig en informeel. Bovendien is het kantoor in Arnhem uitgeroepen tot gezondste kantoor van Nederland! En om ook thuis zo gezond en fijn mogelijk te kunnen werken, zorgt VGZ dat jouw werkplek zo ergonomisch mogelijk is ingericht. Je kunt kiezen tussen twee verschillende varianten luxe zit/sta-bureau's en krijgt verder een extra scherm, bureaulamp en een goede stoel. Deze worden gewoon bij jou thuis gebracht en meteen geïnstalleerd!

Werktijden
In deze parttime of fulltime baan werk je van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in