+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Customer service medewerker DHL Express Amersfoort Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DHL Express (Netherlands)

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14,89 - € 15,92 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij DHL Express help je klanten met hun vragen over pakketjes. Je werkt op de klantenservice, waar je het eerste aanspreekpunt bent. Je beantwoordt vragen over verzendingen en meer. Soms werk je ook aan ingewikkeldere problemen. Je zorgt dat klanten tevreden zijn. Je kunt deels vanuit huis werken en krijgt je reiskosten terug. Ook kun je gratis online trainingen volgen. Dit is een kans om deel uit te maken van een team dat werkt aan belangrijke projecten. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Om te kunnen garanderen dat belangrijke pakketjes altijd op tijd aankomen, heeft DHL de Express optie bedacht. Met deze dienst ben je verzekerd van de snelste levertijd. En hebben mensen hier vragen over? Dan is er gelukkig de klantenservice! Jij gaat hier aan de slag, in ruil voor een brutosalaris tot € 15,92 per uur. En wat ook heel fijn is: je kunt deels thuis werken. Ga je wel naar kantoor? Dan krijg je uiteraard je reiskosten vergoed! Lees snel verder om meer te weten te komen! 

Uitzendbureau Manpower is voor DHL Express in Amersfoort op zoek naar meerdere customer service medewerkers.

Jij gaat aan de slag bij de klantenservice van DHL. Dit kan zowel bij de front- als de backline zijn, afhankelijk van waar ruimte is. Om een beter idee te geven van wat je hier kunt verwachten, zetten we de belangrijkste werkzaamheden op een rijtje.

Klanten komen bij de frontline terecht als zij DHL mailen of bellen. Jij bent dan ook het eerste aanspreekpunt en beantwoordt alle vragen die direct op te lossen zijn. Deze kunnen bijvoorbeeld gaan over verzendingen, tarieven en services. Jij verstrekt informatie, stelt dossiers op en speelt in op verkoopsignalen. Heb jij misschien geen antwoord op een vraag? Dan zet je het dossier door naar de backline.

Bij de backline komen de klantvragen terecht die niet direct op te lossen zijn. Jouw werkzaamheden hier lijken op die van de frontline, maar zijn gericht op wat meer ingewikkelde vragen, problemen en klachten. Als customer service medewerker voorkom jij escalaties en werk je mee aan de ‘first time resolution rate’. En of jij nou bij de front- of de backline aan de slag gaat, je zorgt er sowieso voor dat elke klant zich gehoord en geholpen voelt en dat alle dossiers volledig afgerond kunnen worden.

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 14,89 tot € 15,92 per uur
  • Uitzendcontract via Manpower met op termijn kans op overname door DHL
  • Parttime of fulltime baan van 32 tot 40 uur per week
  • Thuiswerkmogelijkheden (met in elk geval twee verplichte kantoordagen, volledig thuiswerken is niet mogelijk)
  • Gratis toegang tot Manpower Academy, het e-learningplatform van Manpower
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan projecten over duurzaamheid, kwaliteitsverbetering en diverse onderwerpen
  • Reiskostenvergoeding volgens cao DHL
  • Pensioenopbouw via Manpower na acht gewerkte weken


Gevraagd

  • Minstens mbo werk- en denkniveau
  • Minimaal één jaar ervaring als medewerker klantcontact, klantenservice medewerker, callcenter medewerker of vergelijkbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, omdat er in beide talen wordt gecommuniceerd met klanten
  • Beschikbaarheid van minstens 32 uur per week
Kun jij niet wachten om als customer servicemedewerker aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met jou op en wie weet kun je binnenkort al aan de slag.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Bedrijfsomschrijving

Je hebt vast wel eens één van de gele busjes van DHL voorbij zien komen. Deze rijden namelijk het hele land door om pakketjes te bezorgen. Als één van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld krijgt het bedrijf met best wat vragen te maken. Deze komen onder andere bij de customer service in Amersfoort terecht. Jij gaat hier ook aan het werk om mensen te helpen. Tijdens het werken en met behulp van regelmatige trainingen leer je een hoop over gesprekstechnieken. Zo kun je jezelf verder ontwikkelen en misschien wel doorgroeien binnen DHL, er zijn namelijk mogelijkheden genoeg! 

Werktijden
In deze parttime of fulltime functie werk je 32 tot 40 uur per week. Jouw werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

Indien gewenst is er de mogelijkheid om volgens een vast rooster te werken. Jij werkt deels thuis en deels vanuit kantoor. Er zijn in elk geval twee verplichte kantoordagen, deze zijn in afstemming met het team bepaald.

Let op: voor aanvang volg je een training waarin je volledig klaargestoomd wordt voor deze functie. Je dient hiervoor fulltime aanwezig te zijn op het kantoor in Amersfoort.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in