+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Customer service engineer techniek datacenters Nederland Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Board Engineering

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving
Als Customer service engineer (region Nederland) ben je verantwoordelijk voor het opstarten, onderhoud en noodreparaties voor de producten van Vertiv èn gecontracteerde systemen. Je bouwt en onderhoudt een prettige relatie met onze klanten, en hebt dagellijks contact met verkopers en distributeurs. Of je nu aan het werk bent on-site of vanuit je thuiswerkplek, je draagt zorg voor een zichtbare servicegerichte klantondersteuning.
Jouw verantwoordelijkheden?
Als service engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig repareren, onderhouden en installeren van ons apparatuur. Je hebt affiniteit met datacenters en behoudt altijd het overzicht.
Je voert hierbij alle werkzaamheden op een veilige manier en in overeenstemming met het vastgestelde veiligheidsbeleid uit. Controle van de uitgevoerde opdracht gebeurd volledig en nauwkeurig. Je registreert je werkzaamheden online, danwel op papier. Je bent proactief en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je draagt zorg voor optimale technische ondersteuning bij de klant. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klant(en) en dus het visitekaartje van ons bedrijf.
*Samenwerken staat hoog in het vaandel: Je werkt nauw samen met onze afdeling planning, je supervisor en natuurlijk je collega’s. Je informeert hen over de voortgang van jouw werkzaamheden en de status van openstaande klantverzoeken. Samen met deze collega’s zorg je er voor dat de klant op 1 staat.
*Bewust gebruik van materialen: Je bent op de hoogte van onze producten en je zorgt er voor dat onderdelen correct worden verwerkt. Bestelling en voorraad behandel je volgens vastgelegde procedures.

Functie eisen
*Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding in de techniek
*NEM 3140.
*Koeltechnisch certificaat cat. 1
*VCA/VCA-VOL.

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de koeltechniek en affiniteit met datacenters.
Je hebt een positieve instelling en flexibiliteit in een snel veranderende omgeving, sterke klantenservicecommunicatie en interactievaardigheden.

Bedrijfsprofiel
Deze onderneming met internationaal karakter ontwerpt, bouwt en onderhoudt bedrijfkritische infrastructuur voor essentiële toepassingen. Van datacenters tot communicatienetwerken en commerciële voorzieningen - wij zorgen ervoor.

Wij ontwerpen, produceren en onderhouden de missiekritieke infrastructuurtechnologieën voor vitale toepassingen in datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële omgevingen. Met een omzet van 4,4 miljard dollar, een sterk klantenbestand en een wereldwijd bereik in bijna 70 landen, stelt onze stap om een zelfstandig bedrijf te vestigen ons in staat meer waarde te bieden aan onze klanten en nieuwe kansen voor onze mensen te creëren.

Of je nu een gevestigde professional bent die op zoek is naar een carrièreswitch, een student die opties verkent of onlangs je MBA-diploma heeft behaald, je zult bij deze onderneming verschillende mogelijkheden vinden. Ontdek ze nu en word lid van ons team van 20.000 werknemers om de toekomst van het bedrijf van onze klanten mogelijk te maken.


Arbeidsvoorwaarden
Wij Bieden:
*Contract voor onbepaalde tijd.
*Werkplek in de regio Amsterdam, regio Nederland of regio Belgie.
*Bedrijfswagen, ook voor privégebruik.
* Laptop en mobiele telefoon.
*Uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden.
*Een flink aantal verlofdagen op basis van de CAO Metaal en Techniek of PC 200


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in