+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Junior IT Servicedeskmedewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Brunel Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als IT Servicedeskmedewerker ben je de eerste die mensen helpen met IT-problemen. Je werkt op kantoor in Utrecht voor een opdrachtgever. Je zorgt dat gebruikers goede hulp krijgen met IT en houdt alles goed bij. Je werkt in een team dat altijd beter wil worden. Je krijgt veel kansen om te leren en te groeien. Ook kun je soms vanuit huis werken. Maar we zien je graag vaak op kantoor, voor de teamspirit! Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als IT Servicedeskmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde meldingen. Je komt bij Brunel op kantoor Utrecht te werken. Vanuit deze locatie ben je voor een externe opdrachtgever aan het werk met het team.

Jouw verantwoordelijkheid is het zo effectief mogelijk ondersteunen van gebruikers op het gebied van IT-middelen. Hierbij draag je zorg voor een gebruiksvriendelijk serviceportaal en een up-to-date kennisbank.

Als Servicedeskmedewerker sta je de interne klanten te woord en registreer je alle meldingen in ons registratiesysteem. Je handelt de binnenkomende meldingen zo veel mogelijk zelfstandig af en lost deze op. Samen met je collega’s sta je stil bij mogelijke verbeteracties en kijk je daarbij ook buiten de grenzen van het team.

Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden je volop kansen om door te groeien. Als Servicedeskmedewerker ben je een teamspeler die energie haalt uit het werken in een zelf-organiserend team waarbij wij continu de dienstverlening aan het verbeteren zijn. Je vindt het niet erg om in IT-problemen in te duiken en op te lossen. Dit doe je door meldingen te analyseren en waar nodig te schakelen met de 2e of 3e lijn.

Jij bent een topper in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk en beschikt over een oplossingsgerichte en stressbestendige houding. Daarnaast vind je het belangrijk om continue bezig te zijn met je ontwikkeling.

Good to know: Thuiswerken is mogelijk! Maar wij zitten minimaal drie keer per week op kantoor! Wel zo gezellig 😊



Bedrijfsomschrijving

Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in