+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

.NET developer | Zorg platform | Regio Rotterdam Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van zorgtechnologie als ervaren .NET Developer bij een vooruitstrevend bedrijf met een rijke historie in het ondersteunen van zorginstellingen. Werk aan een softwarepakket met enorme groeipotentie, binnen een informele sfeer waar korte communicatielijnen en een hands-on mentaliteit centraal staan. Geniet van flexibele werktijden, een ontwikkelingsbudget, en de kans om bij te dragen aan de verbetering van kwalitatieve zorg. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een .NET developer die impact wil maken in de zorg? Heb je inmiddels zo'n 2-4 jaar professionele ervaring opgedaan in development, houd jij van een hechte sfeer op kantoor en zoek je daarbij naar een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan vertel ik je graag meer over de makers van dit zorgplatform.

Bedrijfsprofiel

Dit innovatieve bedrijf is een voorloper op technisch vlak binnen de zorg industrie. Zij hebben een rijke geschiedenis in het bouwen van applicaties voor zorginstellingen. Het bedrijf werkt al sinds 2004 aan webapplicaties die het ook voor de kleine spelers in de zorg mogelijk maakt om te innoveren en hierdoor bijdraagt aan de verbetering van kwalitatieve zorg richting haar cliënten. Deze tools zijn ontwikkeld om meer dan 15 verschillende beroepsgroepen binnen de zorg te ondersteunen en ontzorgen. De software is een modulair opgebouwde totaaloplossing waarin modules zijn opgenomen voor onder meer; beveiligde video-streaming, patiënten-portaal en patient-dossiers (EPD).

Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om te werken aan een uitgebreid softwarepakket met enorme groeipotentie. Ze zijn een ambitieuze organisatie waarin een informele sfeer, korte communicatielijnen en een hands-on mentaliteit centraal staan. Hun teams werken nauw samen in één grote ruimte, waarbij ze streven naar het leveren van hoogwaardige software en diensten die gebruiksvriendelijk, snel en vooral ook veilig zijn.

Het diverse team bestaat uit 6 ontwikkelaars en 4 supportmedewerkers. Zij bouwen mee aan verschillende webapplicaties en zorgen ervoor dat het oude monolithische systeem kan worden omgezet in een microservice-based architectuur. Zij bouwen mee aan het softwarepakket verantwoordelijk voor het automatiseren van zelfstandige praktijken binnen de gezondheidszorg. Hiermee kunnen kleine en middelgrote bedrijven hun focus van administratieve taken zoals declaraties, planning en boekhouding verleggen naar het helpen van patiënten.

Functie omschrijving

Als ervaren .NET Developer speel je een cruciale rol in het ontwikkelingsteam van dit bedrijf. Je werkt aan zowel de backend als het front-end van hun softwareoplossingen en bent verantwoordelijk voor het oplossen van complexe bugs, het uitbreiden van webapplicaties en het uitvoeren van updates. Met jouw brede ervaring in verschillende technologieën, waaronder Asp.NET Core, Javascript, SQL en meer, ben je de drijvende kracht achter de kwaliteit van hun code. Hiernaast werk je aan het CRM software product die gebruikt wordt door meer dan 30.000 praktijken.

Tech stack: Asp.NET framework Webforms, Asp.NET Core, Asp.NET MVC, Javascript/JQuery, CSS3, SQL, Angular, SVN, Entity Framework, DevExpress XPO, Telerik, API First Design Patterns

Functie eisen

Wie ben jij?

  • Minimaal 2 jaar ervaring met software development
  • Je bent een vakidioot binnen de Microsoft stack en streeft naar kwaliteit
  • Je staat open voor zowel backend (80%) en front-end (20%) development
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
Arbeidsvoorwaarden
  • Tot €5.500 ex p/m
  • Reiskostenvergoeding
  • Flexibele werktijden (Tussen 7:30 – 9:30 starten)
  • Ze waarderen een sterke fysieke aanwezigheid maar blijven flexibel
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Ontwikkelingsbudget
  • Open en leergierige sfeer binnen de teams

Heb je interesse in deze uitdagende rol als .NET Developer en wil jij de zorg helpen met jouw IT-kennis? Neem dan contact met ons via +31624100227 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We zien jouw sollicitatie met plezier tegemoet.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in