+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

Adviseur zonwering Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HB Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.100 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een energieke adviseur/verkoper voor zonwering. Je helpt klanten in de showroom met advies en zorgt dat ze blij vertrekken. Ook maak je offertes en bel je soms klanten. Je werkt in Drachten, maar soms ook in Groningen. Dit geeft je de kans met verschillende teams te werken. Ervaring is niet nodig, wel een commerciële instelling en zin om te leren. Je krijgt de kans om te groeien en er zijn leuke extra s zoals een reiskostenvergoeding. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken een adviseur/verkoper die bruisend van energie en met een commerciële flair klanten wil adviseren en inspireren in de wereld van zonwering. Ben jij leergierig, proactief en klaar voor een uitdagende rol bij een landelijke speler op het gebied van zonwering? Dan is deze functie perfect voor jou!

Jouw rol als adviseur zonwering:

Als adviseur particulier ben je het hart van de showroom in Drachten, waar je klanten verwelkomt en hen voorziet van advies op maat. Jouw doel? De verwachtingen van de klant niet alleen te voldoen maar te overtreffen met jouw enthousiasme en deskundigheid. Je doet dit doormiddel van een goede behoeftebepaling en met de door jouw opgedane kennis op het gebied van zonwering biedt je de perfecte oplossing aan de klant.

Naast de werkzaamheden in de showroom verwerk jij offerteaanvragen die binnenkomen en deze werk je uit tot een goed voorstel. Is het rustig in de showroom dan ga je aan de slag met telefonische acquisitie.

Het is belangrijk dat je flexibel bent. Het bedrijf heeft naast een vestiging in Drachten ook een vestiging in Groningen. Op het moment dat het daar een keer nodig is kan er van je gevraagd worden om daar aan de slag te gaan. Het leuke is dan weer dat je met diverse teams samenwerkt en daardoor veel afwisseling in het werk en de werkomgeving hebt.

Ben jij de ideale kandidaat?

Je hoeft geen ervaring in dit werk te hebben. Wel zijn er een aantal eigenschappen en punten die van belang zijn in deze rol;

  • Je hebt een commerciële instelling en wordt enthousiast van klantcontact.
  • Kennis van of ervaring met zonwering is een pré, maar geen must. Jouw drive en leergierigheid zijn belangrijker!
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en vindt werken op zaterdag geen probleem.

Wij bieden:

Als adviseur zonwering ben je een belangrijk onderdeel van het team. Jij bent het visiteplaatje bent van het bedrijf op het moment dat klanten langskomen voor inspiratie. Binnen het bedrijf krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en daarbij is ook ruimte voor scholing. Een aantal andere mooie voorwaarden zijn;

  • Salaris tussen de € 2400,- en € 3100,- per maand
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen
  • 13 extra ADV dagen
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een dienstverband rechtstreeks

Meer weten of solliciteren?

Ben jij de gemotiveerde, enthousiaste en commerciële klantadviseur die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. We zien jouw reactie graag tegemoet! Wil je meer weten? Bel dan met HB personeel op tel: 050-3051693

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in