+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dronten.
Laad meer vacatures

Accountmanager Horeca Dronten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar een enthousiaste toevoeging aan het commerciële team, namelijk een Horeca Accountmanager. Als jij in staat bent om niet alleen nieuwe klanten aan te trekken, maar ook bestaande klanten te overtuigen van aanvullende diensten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar een enthousiaste toevoeging aan het commerciële team, namelijk een Horeca Accountmanager. Als jij in staat bent om niet alleen nieuwe klanten aan te trekken, maar ook bestaande klanten te overtuigen van aanvullende diensten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Horeca Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van rendabele omzetgroei binnen de horecasector. Jouw vaardigheden om op verschillende niveaus met beslissingsnemers te communiceren, behoeften te identificeren, koopsignalen te herkennen en passende, onderscheidende oplossingen aan te bieden, maken jou de perfecte kandidaat.

Conform de bedrijfsstrategie bepaal je doelstellingen voor het werven van nieuwe klanten en het aanvullend verkopen van 'witte vlekken' voor de groei van aanvullende diensten bij bestaande klanten. Als Accountmanager begrijp je jouw klanten goed en ben je in staat om passende oplossingen te bieden.

Naast het uitvoeren van verkoopgesprekken draag je bij aan de uitvoering van de marketingstrategie. Je versterkt de merknaam, draagt bij aan de ontwikkeling van innovatieve concepten en helpt bij de introductie van nieuwe producten en diensten. Je bent een cruciale schakel in het succes van het bedrijf.

In jouw rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor het proactief beheren van klantrelaties en het omzetten van kansen naar nieuwe omzet, maar je blinkt ook uit in verkoopgesprekken. Je overtuigt anderen van het onderscheidend vermogen van de organisatie en maakt optimaal gebruik van de 'verkoop binnendienst'. Het opbouwen en onderhouden van een relevant horeca-netwerk is essentieel voor klantengroei en retentie.

Na het succesvol afsluiten van verkoopgesprekken rapporteer je vorderingen direct in het CRM-systeem en deel je inzichten over marktontwikkelingen in maandelijkse overleggen met het verkoopteam. Je plant je bezoek- en verkoopactiviteiten in de agenda van het CRM-systeem, beheert zorgvuldig je salesfunnel, en zorgt voor effectieve planning en opvolging. Offertes en orders worden gemaakt en opgevolgd via het CRM-systeem, en alle relevante communicatie wordt gedocumenteerd.

Je gaat werken bij een familiebedrijf dat al 40 jaar actief is in het ophalen en recyclen van (frituur)vet. Het bedrijf bestaat uit een hecht team met vaste mensen, van wie er velen al tientallen jaren in dienst zijn. Het bedrijf is recht door zee, open, eerlijk, direct en zeer servicegericht. Ze geven eerlijk advies en betrouwbare service. Het bedrijf heeft een modern voertuigen- en machinepark en gebruikt innovatieve technieken om organisch afval op te werken tot een product dat geschikt is om er een schone brandstof van te maken.

Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast en zie jij jezelf al werken als Accountmanager? Reageer dan direct door op de groene knop te klikken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Wij bieden
  • Vanaf 1 gewerkte dag via Werkis pensioensopbouw;
  • Bij een fulltime dienstverband ontvang je 25 vakantiedagen. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantietoeslag;
  • Je hebt recht op kort verzuim, buitengewoonverlof en feestdag reservering;
  • Wekelijks of per 4 weken salaris;
  • Werkis biedt veel groei- en ontwikkelmogelijkheden. Jaarlijks wordt er veel geïnvesteerd in (om)scholing van onze uitzendkrachten en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen.
Wij vragen
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Affiniteit met de horeca;
  • Je haalt energie uit direct klantencontact;
  • Ervaring in productintroducties en conceptinnovaties is een pré.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in