+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duiven.
Laad meer vacatures

Technisch Werkvoorbereider Arnhem Nijmegen regio Duiven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.750 - € 3.250 p/m
  • Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Werkvoorbereider in de energietransitie ben je de spil in het voorbereiden van cruciale werkzaamheden zoals huisaansluitingen, laadpalen en verlichting. Je draagt bij aan concrete projecten die de maatschappij duurzamer maken. Jouw rol omvat ontwerp, advies, en coördinatie, met een focus op zelfstandigheid en samenwerking in een dynamisch team. Je fungeert als technische vraagbaak en neemt deel aan belangrijke overleggen. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Als Werkvoorbereider ben jij de spin in het web van de vele concrete activiteiten die ondernomen moeten worden om de energietransitie in goede banen te leiden. We zoeken dan ook technici die ervan houden om vanuit een kantooromgeving alle voorbereidende werkzaamheden te doen, zodat eea op straat vlekkeloos verloopt. Je ontwerpt en adviseert bijvoorbeeld huisaansluitingen, laadpalen en openbare verlichting. Jij regelt, organiseert en coördineert het werk en uiteraard horen daar administratieve werkzaamheden bij.

De klanten bij Liander Kleinverbruik zijn particulieren, bouwbedrijven en interne afdelingen; daarnaast werk je samen met gemeenten en waterschappen en contractaannemers. Een concrete aanvraag betreft bijvoorbeeld een verzwaring van een huisaansluiting, vervangen van aansluitingen van een woonwijk, of een woningcorporatie die veel woningen gaat verduurzamen.

In deze dynamische rol pak jij zelfstandig jouw aanvragen op. De teamleider coördineert het werk van jou en je collegas ; jullie hebben samen overleg en je staat klaar om elkaar te helpen.

Jouw taken zijn:

  • maken van een technisch ontwerp, uitvoeren netberekeningen en tracés bepalen
  • contact opnemen met de klanten om de aanvraag door te nemen
  • afstemmen van de planning en uitvoeringsdetails met alle betrokkenen
  • controleren van meerwerk van de aannemer na uitvoering van het werk

Je ben de technische vraagbaak voor de monteur bij onvoorziene zaken en je neemt deel aan noodzakelijke overleggen zoals de dagstart en overleg met de aannemers



Gevraagd

Als startende Werkvoorbereider is jouw energie meer dan welkom in deze dynamische rol, waarbij ook nog eens gevraagd wordt om snel en nauwkeurig te werken. Dit gaat jou zaker lukken als je je herkent in onze onderstaande wensen en eisen:

  • technische HBO opleiding richting Autotechniek, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde, waarbij een Associate Degree ook passend is
  • werkervaring is geen must, maar het helpt wel als je tijdens je studie technisch administratieve dan wel organiserende taken uitgevoerd hebt, of in de industrie, installatie dan wel infra-wereld ervaring hebt
  • Woonachtig in de regio Arnhem Nijmegen Gelderse Vallei of Apeldoorn


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij Alliander zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld, waarbij jouw startsalaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €2.750,- en €3.250,- ligt.

Tijdens jouw werkzaamheden ben je in eerste instantie bij Yacht in dienst en stemmen we de arbeidsvoorwaarden af op Alliander (ivm BRO). Let wel: hierbij krijg je ook 13 atv dagen in geld uitgekeerd, waardoor jouw salaris ruim 5% hoger komt te liggen.

Natuurlijk zijn er vollop groeimogelijkheden, waardoor je ook in salaris de nodige stappen kunt maken.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Pensioen Plus regeling (opbouw vanaf dag 1)
  • Jaarlijks netto €3000,- opleidingsbudget
  • Netto €750,- om jouw thuiswerkplek in te richten
  • Mogelijkheid referral bonus (€1.500 per aangedragen professional die start op opdracht)
  • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur
  • Reiskostenvergoeding
  • Thuiswerkvergoeding

  Interesse, bel of mail dan met Yacht Engineering: Patrick van Otterlo 06 - 10 92 66 21 via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Bedrijfsomschrijving

Binnen deze functie versterk jij de 3.000 collega’s bij netbeheerder Liander. Met elkaar leiden zij de dagelijkse distributie van gas n elektra over onze netten in goede banen. Op de afdeling Kleinverbruik in Amsterdam werken zo’n 90 collega’s in verschillende functies, maar voornamelijk als Werkvoorbereider. Deze afdeling is primair verantwoordelijk voor werkzaamheden zoals de aanleg/plaatsing, aanpassing en het onderhoud van alle kleinverbruik aansluitingen en -meters en het klantcontact wat daarbij hoort. Samen verwerken wij zo’n 150.000 opdrachten per jaar en leveren wij zo onze bijdragen aan een meer duurzame toekomst. Wij zijn een afdeling met collega’s die elke dag het beste voor onze klanten willen realiseren en daarin succesvol zijn door goed samen te werken met interne afdelingen en externe stakeholders. Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn/haar eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom!   
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in