+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Echt.

Woonbegeleider gehandicaptenzorg Echt

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.484 - € 3.704 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Jouw hart gaat sneller kloppen als jij iets kan betekenen voor je medemens. In de gehandicaptenzorg krijg jij alle mogelijkheden om je in te zetten voor een ander. Voor meerdere opdrachtgevers ben ik opzoek naar cliëntbegeleiders voor de gehandicaptenzorg, wil jij graag iets betekenen voor deze doelgroep?

Als woonbegeleider ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de bewoners op een woongroep. Geen dag zal hetzelfde zijn, aangezien iedereen zijn eigen wensen en behoeften heeft. Als woonbegeleider ga jij aan de slag met het ondersteunen van de bewoners waar nodig, denk aan de algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals eten, vermaak en verzorging. Gedurende de dag ben jij bezig met de bewoners te begeleiden bij activiteiten en het behalen van hun doelen. De verzorgende taken zijn verschillend per bewoner, aangezien ieder mens natuurlijk zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarnaast ga je aan de slag met het werken aan de doelen van de bewoners, hierbij tracht jij de bewoner zoveel mogelijk in zijn/haar eigen kracht te zetten.

Wil jij je graag hard maken voor deze doelgroep en ondersteuning bieden waar nodig? Via Maandag® kan jij aan de slag gaan binnen de gehandicaptenzorg, kun je ervaring opdoen met verschillende doelgroepen en bij meerdere organisaties werken. Wil jij graag het verschil maken op de woongroep én zorgen dat iedere bewoner de zorg krijgt die hij/zij nodig heeft? Dan kom ik graag met jou in contact.


Functie eisen
  • Een afgeronde opleiding gericht op zorg en welzijn (verzorgende IG, MMZ, Social Work etc.)
  • Affiniteit en/of ervaring met de doelgroep gehandicapten;
  • Beschikbaar om in een wisselend rooster te werken.
Over het bedrijf

Maandag® detacheert in heel Nederland professionals in de publieke sector. Wij zijn trots op al onze zorg professionals. Het is mijn uitdaging als Recruiter bij Maandag® om deze professionals te vinden, daarom sta ik altijd open om een gesprek met jou aan te gaan en te luisteren naar jouw ambities, passie en wensen. Samen kunnen wij een match vinden. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Woonbegeleider gehandicaptenzorg die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in