+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heel.

Begeleider gehandicaptenzorg (ouderen, nieuwe locatie) Heel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LT-Zorg

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.535 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een speciale baan in de gehandicaptenzorg? Op een gloednieuwe plek wacht een unieke kans. Hier help je oudere bewoners met een verstandelijke beperking. Je bouwt sterke banden op en gebruikt de nieuwste technieken. Het team is nieuw, dus jouw inbreng is belangrijk. Er zijn flexibele werktijden en aandacht voor jouw leven buiten werk. Ook zijn er kansen om te groeien in je werk. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ben jij als begeleider op zoek naar een unieke functie binnen de gehandicaptenzorg op een spiksplinternieuwe nieuwe locatie? Lees dan snel verder!

Voor deze nieuwe woonlocatie in de regio heel zijn wij op zoek naar verschillende begeleiders niveau 3. De bewoners met een verstandelijke beperking die woonachtig zijn op deze prachtige locatie zijn allemaal ouderen. Dit brengt een extra uitdaging met zich mee! Op de locatie krijg je voldoende ruimte om hechte relaties met bewoners op te bouwen in deze bijzondere laatste levensfase. Uiteraard ondersteund met de beste en nieuwste technieken om het werk zo makkelijk mogelijk te maken. Hierdoor kan jij als begeleider de best mogelijke zorg leveren.


Hoe ziet de afdeling eruit?

De nieuwe locatie woon/zorggebouwen bestaat uit 2 woningen met elk 19 appartementen waar cliënten fijn kunnen wonen, zich thuis voelen, familie en vrienden ontvangen en de gewenste ondersteuning krijgen. In totaal zullen er op deze nieuwe woningen 38 cliënten wonen. De nieuwbouw is bedoeld voor de cliënten die nu op de oude locatie wonen. De bewoners zijn ouderen met een verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag. Wij kijken ernaar uit om een fijne en gezellige woon- én werkplek te creëren voor iedereen!


Wie ben jij?

Door jouw warme hart en passie voor de gehandicaptenzorg pas je perfect binnen het team. Je vind het leuk om een frisse start te maken op de nieuwe locatie met een nieuw team. Waar de puzzelstukjes nog niet allemaal zijn gelegd en jij de kans krijgt om door te bouwen aan dit bijzondere zorgconcept. Vooruitgang is namelijk nooit af.

  • Je hebt affiniteit met psychogeriatrische bewoners en/of bewoners met een verstandelijke beperking;
  • Je staat stevig in jouw schoenen en bent niet bang om feedback te geven of te ontvangen;
  • onregelmatig dienstenpatroon, uiteraard met aandacht voor werk- privébalans;
  • Je hebt een relevante mbo-niveau 3 of 4 opleiding afgerond met als voorkeur in de richting van Agogisch werk, Verzorgende IG- verpleegkunde..
De voordelen van LT-Zorg:

Onze missie bij LT-Zorg is om de focus te leggen op het werkgeluk van de medewerker, waardoor deze goed zit op de lange termijn, waardoor wij samen de kwaliteit en continuïteit van de zorg kunnen verbeteren! Hierin focussen wij ons vooral op de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en GGZ.

  • Het betreft een functie voor 16-36 uur per week afhankelijk van jouw wensen.
  • Je gaat direct in dienst bij de zorginstelling.
  • Vast contract is mogelijk.
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35/40 maximaal €3.535,00. Je daadwerkelijke inschaling is op basis van je werkervaring en opleidingsniveau.
  • Aanvullende reiskostenvergoeding.
  • 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen en volop (door)groeimogelijkheden.
Het sollicitatieproces:

We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een intake. Wanneer de klik wederzijds is en we ook inhoudelijk een match zien met de vacature, gaan we je daadwerkelijk voorstellen bij de zorginstelling. Wanneer de zorginstelling net zo enthousiast is als wij volgt er een gesprek bij de zorginstelling. Als jij en de zorginstelling na dit gesprek graag met elkaar verder willen volgt er een arbeidsvoorwaardelijk gesprek, waarna je bent aangenomen en in dienst gaat bij de zorginstelling. Wij zullen je in dit traject volledig begeleiden en meegaan met de gesprekken bij de zorginstelling.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in