+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Manager ondersteuning Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

I-recruiting

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Draag bij aan de ontwikkeling en sturing van een ondersteuningsorganisatie in het onderwijs. Als Manager Ondersteuning bij een vooraanstaand samenwerkingsverband werk je aan cruciale taken zoals het opstellen van ondersteuningsplannen en het beoordelen van toelaatbaarheidsverklaringen. Leid de toelaatbaarheidsadviescommissie, beheer middelen, en stimuleer innovatie en professionele ontwikkeling. Een unieke kans om direct impact te maken binnen het onderwijslandschap. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Manager Ondersteuning

(0,8 fte)

Het Samenwerkingsverband Rijn & Gelderse Vallei PO is een vereniging waarbij de samenwerkende

schoolbesturen binnen de regio zijn aangesloten. In het samenwerkingsverband werken 31 schoolbesturen uit de gemeenten Barneveld, Ede, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen samen. De bureauorganisatie van het samenwerkingsverband wordt geleid door een directeur-bestuurder.

De wettelijke taken van de vereniging zijn: het opstellen en vaststellen van een ondersteuningsplan, het verdelen en toewijzen van de ondersteuningsmiddelen, het beoordelen en afgeven van toelaatbaarheidsverklaringen en het adviseren over de ondersteuningsbehoefte van leerlingen. Daarnaast wordt het samenwerkingsverband door de Inspectie voor het Onderwijs beoordeelt op de volgende inhoudelijke punten: is er een dekkend netwerk van voorzieningen? Is er sprake van adequate regionale samenwerking? En: is er sprake van adequate advisering en beoordeling van de toelaatbaarheid? En aanvullend beoordeelt de Inspectie voor het Onderwijs de visie, ambitie en doelen van de vereniging, de uitvoering van de ondersteuning en de kwaliteitscultuur en het gehele proces van evaluatie, verantwoording en dialoog (doelmatige en rechtmatige besteding van middelen).

Voor het realiseren van een kwalitatief en kwantitatief hoogwaardige organisatie, sturing van de ondersteuningsorganisatie van het samenwerkingsverband en het leveren van een proactieve bijdrage aan de (beleids-)ontwikkeling (strategisch en tactisch) van het samenwerkingsverband. Zijn ze op zoek naar een Manager ondersteuning. 

De functie kent de volgende resultaatgebieden: het leveren van een bijdrage aan het ontwikkelen van (strategisch en tactisch) beleid van het samenwerkingsverband, het implementeren en uitvoeren van beleid voor de ondersteuningsorganisatie zodat zowel (eigen) medewerkers als aangesloten scholen (en schoolbesturen) een goede ondersteuning ervaren, Het leidinggegeven aan de toelaatbaarheidsadviescommissie, teneinde een kwaliteit van beoordeling, advisering en afgifte van toelaatbaarheidsverklaringen te realiseren, personeelsmanagement, middelenbeheer, kwaliteit en innovatie en professionele ontwikkeling.



Gevraagd

  • Beschikt over een academisch werk- en denkniveau en een opleiding op het gebied van onderwijs, bedrijfsvoering en/of verandermanagement.
  • Beschikt over kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap en persoonlijk, professionele ontwikkeling. Kan medewerkers coachen en aansturen.
  • Beschikt over een brede theoretische kennis binnen het domein onderwijskunde, kan deze kennis vertalen in tactisch en operationeel ondersteuningsbeleid, -organisatie en bedrijfsvoering.
  • Beschikt over brede theoretische kennis op het gebied van kwaliteitszorg en is in staat om dit beleid om te zetten in concrete en binnen de organisatie hanteerbare methoden en technieken.
  • Beschikt over de vaardigheid om afstemming te realiseren over het opstellen van adviesnota’s en beleidsvoorstellen.
  • Beschikt over vaardigheid in het opzetten, begeleiden, uitvoeren en evalueren van projecten.
  • Heeft inzicht in het functioneren van het samenwerkingsverband en de daarmee samenhangende besluitvormingscircuits.
  • Heeft inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen en ontwikkelingen met betrekking tot Passend onderwijs in relatie tot de verantwoordelijkheid van het SWV;
  • Heeft inzicht in (overige) relevante wet- en regelgeving.
  • Beschikt over voldoende ICT-vaardigheden.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie in een interessante en maatschappelijk relevante organisatie.

De honorering is schaal 12 van de cao voor Primair Onderwijs.

Een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Informatie en procedure

Voor meer inhoudelijke informatie kunt contact opnemen met Erik Pastors, directeur-bestuurder van het SWV Rijn & Gelderse Vallei, tel. 06-22060197

Graag ontvangen wij uw motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 10 mei 2024. U kunt uw reactie verzenden naar email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Hier kunt u ook de functiebeschrijving opvragen.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op woensdag 22 mei 2024.

Het opvragen en natrekken van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Voor meer informatie over de organisatie verwijs ik u naar

SWV po Rijn & Gelderse Vallei heeft het recruitment proces uitbesteed aan I-recruiting B.V. Dat betekent dat het eerste telefonische contact met I-recruiting zal zijn. Indien u in het functieprofiel past, wordt uw CV (inclusief gespreksverslag) doorgestuurd naar SWV po Rijn & Gelderse Vallei. Zij zullen eventuele vervolggesprekken met u voeren.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in