+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Quality Engineer Hightech Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Heb jij een achtergrond in de verspanende industrie? Misschien is dit wel jouw volgende stap! Als Quality Engineer Hightech houd je je bezig met proceverbetering en quality engineering. Een uitdagende rol bij een mooie opdrachtgever!


Wat ga je doen?

Als Quality Engineer Hightech ben jij verantwoordelijk voor het continue verbeteren en waarborgen van het kwaliteitsniveau richting de klanten, leveranciers en overige stakeholders van onze partner. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en je zorgt voor een tijdige afhandeling van eventuele klachten. Ook zorg je ervoor dat je de kwaliteit optimaliseert met behulp van verschillende methodes, zoals 8D en FMEA Pareto.


Jouw werkzaamheden
  • Jij bent het aanspreekpunt voor klanten voor leveranciers voor kwaliteit gerelateerde zaken en op het gebied van proces;
  • Zorgen voor een correcte en tijdige afhandeling van kwaliteitsklachten;
  • Jij initieert en coördineert maatregelen gericht op de optimalisatie van de kwaliteit middels het gebruik van diverse methodieken zoals 8D, FMEA Pareto Analyse e.d;
  • Streven naar een ”First Time Right” aanpak binnen de organisatie en supply chain;
  • Interne en externe audits uitvoeren;
  • Deelnemen tijdens klant overleggen.


Gevraagd

Onze partner houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor onder andere de semiconductor industrie, de health care-markts. De fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in zowel cleanroom als non cleanroom omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert onze partner ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.



Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze partner kom jij in een informele en collegiale club terecht waar iedereen met enthousiasme projecten samen tackelt om ze tot een goed einde te brengen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in