+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

C++ Software Engineer Beauty Industrie Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als C++ software engineer zijn jouw taken met name gericht op de ontwikkeling van software en hardware. Je houdt je hierbij bezig met het ontwerp van de elektronica, de ontwikkeling van prototypes, de ontwikkeling van software t.b.v. het productieproces en het testen van hardware en software. Ook behoort conceptontwikkeling tot jouw taak. Je denkt mee over nieuwe producten, doet hier onderzoek naar, bepaalt de specificaties en de benodigde elektronica. Daarnaast heb je ook contact met de klant om de specificaties door te nemen, de planning door te lopen enz.

Het is een functie met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en technische uitdagingen. Op basis van jouw eigen initiatief kun je de functie technisch nóg meer inhoudelijk en interessanter maken:-)



Gevraagd

Als C++ software engineer heb je een passie voor technieken en ambieer je een leven lang leren. Je kunt zowel vanuit een helikopterperspectief de software overzien, als diep in detail duiken. Je bent een creatieve denker met brede interesse en naast zelfstandig zeker ook ondernemend ingesteld. Wat betreft harde eisen zullen de volgende kwaliteiten voor jou vanzelfsprekend zijn:

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een passende richting;
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante programmeerervaring binnen C en C++;
  • Ervaring met Objective-C, Java en Javascript is een pre;


Aanbod

Tegenover de verantwoordelijkheden die jij als C++ software engineer in de rol bij deze organisatie zal komen te dragen, staat natuurlijk een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo kan jij rekenen op: 

  • Een salaris tussen de €2.500,- en €4.500,- op basis van 40 uur; 
  • 24 vakantiedagen; 
  • Een ruime pensioensregeling; 
  • Flexibiliteit in het indelen van je werktijden; 
  • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen; 
  • Een plek in een groeiende onderneming waarin je een belangrijke schakel bent;
  • Werken met hoogstaande technieken en inbrengen van creatieve oplossingen;
  • Meevieren in successen. 


Bedrijfsomschrijving

In het hart van de esthetische geneeskunde en professionele beauty industrie implementeren de specialisten van deze lumineuze organisatie betoverende technologie. Waar de ontwikkelingen binnen de cosmetische industrie zich razend snel voltrekken, krijgt deze organisatie dagelijks de kans om haar successen te vergroten. In samenspraak met opdrachtgevers wordt voor ieder vraagstuk een oplossing bedacht en ontwikkeld, op basis van de wensen van de klant. Grote merken binnen de industrie in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika weten de specialisten dan ook regelmatig te vinden voor het ontwerp en vervaardigen van ultramoderne hightech scan- en beeldvormende diagnostische apparaten. Zowel de hardware als de software wordt binnen dit bedrijf ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan een apparaat om een huiddiagnose te kunnen maken. Apotheken, schoonheidsspecialisten of cosmeticawinkels kunnen op deze manier huidtype, huidconditie, veroudering enz. analyseren en op basis daarvan passende producten aanbevelen. Wees niet bang dat je bezig bent aan het testen van potjes make-up, want dit bedrijf biedt een hightech omgeving met veel technische uitdagingen waar je zowel bezig bent aan de hardware- als aan de softwareontwikkeling!De sfeer binnen het bedrijf valt te omschrijven als informeel. Je komt te werken binnen een organisatie met leuke collega's zonder bla-bla cultuur. Op een mooie zomerdag komt de directeur op sandalen en korte broek binnenwandelen. Binnen het bedrijf wordt er hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor gezelligheid. Zo wordt er onder andere ieder jaar een personeelsuitje georganiseerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in