+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider renovatie & verduurzaming Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BOEG

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Als jij een passie hebt voor renovatie en transformatie en het energetisch verbeteren van woningen, lees dan vooral niet verder! Je kan dan direct op de button “reageer” klikken!

Mijn opdrachtgever is de grootste woningbouwer van Nederland. En daarnaast een specialist in het onderhouden en renoveren van die woningen. Zij is modern in het gebruik van nieuwste bouwtechnologieën, heeft een familiaire sfeer en de timmerman ziet regelmatig de directeur op de bouw om samen een bak koffie te drinken. Saamhorigheid staat voorop en dat is waarom het zo leuk is om samen projecten op te pakken en van elkaar te leren.


Functie

Voor de vestigingen in Rosmalen en Breda ben ik op zoek naar een werkvoorbereider renovatie; een baan met veel kansen en uitdagingen. Je werkt in een bevlogen team waarin je verdere inhoud geeft aan deze groeiende tak van sport. Je levert een bijdrage in het voortraject en tijdens de uitvoeringsfase gebruik je de kennis uit het voortraject om de projecten tot een goed eindresultaat te brengen. Daarbij staat een tevreden eindgebruiker en opdrachtgever voorop. Bouwen aan ruimte voor een beter leven, dat is waar het om draait.


Eisen
  • Bouwkundige opleiding
  • 3 tot 5 jaar ervaring in het renoveren van woningen in bewoonde staat
  • Passie voor techniek en mensen

Voorwaarden

Mijn opdrachtgever is een zeer collegiaal en informeel bedrijf, die geeft om het welzijn van haar mensen. Een voorbeeld is dat zij een deel van je zorgverzekering voor haar rekening neemt. Ook investeert zij in jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden en heeft zij bijvoorbeeld een eigen academy. Het salaris is bijzonder goed te noemen en secundair val je onder de Bouw en Infra CAO, dus je pensioen bijvoorbeeld is prima geregeld. Een goede balans tussen werk en privé staat voorop, wat zich onder andere vertaalt in de grote hoeveelheid vrije dagen.


Extra

Ben jij deze werkvoorbereider, die graag werkt mét en vóór mensen? Reageer dan snel. Ik neem dan contact met je op om je meer te vertellen en een bak koffie met je af te spreken!


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in