+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

GZ-psycholoog Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jouw kwaliteiten als GZ-psycholoog maken hier het verschil in de forensische behandeling! Werk je ook graag met methodieken als CGT en EMDR? Lees dan verder.


Jouw nieuwe baan

In verband met uitbreiding van behandelteam zoeken wij een GZ-psycholoog die voldoende bagage heeft om specialistische behandelingen uit te voeren. De behandelfilosofie wordt onder andere gestuurd door de Schemamodus-methodiek, CGT of MBT. 

Gezien de traumatische voorgeschiedenis van vele cliënten wordt ook regelmatig EMDR ingezet. Voor alle forensische cliënten geldt dat er tijdens de psychotherapeutische behandeling nadrukkelijk aandacht moet zijn voor hun bereidheid tot inzet tijdens de behandeling.


Jouw nieuwe werkplek

De forensische polikliniek legt zich toe op de ambulante, multidisciplinaire, specialistische behandeling van cliënten met een strafrechtelijke titel of van cliënten die door hun ontwrichtende gedrag een risico vormen voor de samenleving. Hierbij kan het gaan om seksueel grensoverschrijdend gedrag, (huiselijk) geweld of impulscontroleproblematiek, dit kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een ontwikkelingsstoornis of een persoonlijkheidsstoornis, vaak gecombineerd met verslavingsproblemen.

Door de forensische behandeling worden cliënten meer bereid en vaardiger om over zichzelf, hun emoties en gedrag na te denken en hun levensdoelen, een beter en tevreden leven, te verbinden met recidivepreventie. De behandelingen worden overwegend individueel uitgevoerd maar er is ook groepsaanbod. Belangrijke speerpunten van het behandelbeleid zijn cliëntenparticipatie, E-Health en het betrekken van het systeem. 

De polikliniek bestaat uit een poliklinisch team en een forensisch FACT-team. De polikliniek zoekt in verband met uitbreiding een systeemtherapeut met voldoende ervaring en enthousiasme om het team te komen versterken! 

Binnen de instelling kun je gebruik maken  van intervisie met andere NVRG-geregistreerde systeemtherapeuten. 


Wat breng je mee?

Jij bent een enthousiaste collega die het prettig vindt om in een team te werken. Verder: 

  • ben jij in staat om intensief samen te werken en zoek je deze samenwerking ook actief op;
  • ben je in het bezit van een VOG; 
  • participeer jij op een transparante en betrokken manier in intervisie en teamoverleg; 
  • ben jij een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog; 
  • kan jij autonomiegevoelige cliënten toch overtuigen van de meerwaarde van een psychotherapeutische relatie, voor henzelf, hun directe omgeving en de samenleving.

Verder stelt de kliniek hoge eisen aan de integriteit en het vermogen om een werkrelatie aan te gaan. Dit is gebaseerd op betrouwbaarheid en respect, met vaak erg onthechte en vermijdende cliënten. 


Arbeidsvoorwaarden

Bij deze zzp-opdracht werk jij minimaal 24 en maximaal 36 uur in de week. Hoeveel precies: dat bepalen wij samen net als de duur en startdatum van deze opdracht.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in