+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

(Junior) Werkvoorbereider Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Zin om je creativiteit te laten bloeien bij BAM, een top bouwbedrijf in Nederland? Als (Junior) Tekenaar Elektrotechnische Installaties werk je aan uitdagende projecten op het Fontys terrein, waar je vaak ter plaatse bent om de installaties goed in beeld te krijgen. Je krijgt de kans om je skills te verbeteren door samen te werken met ervaren rotten in het vak, in een omgeving die jouw groei aanmoedigt. Bij BAM zijn er volop kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Als Tekenaar Elektrotechnische Installaties draag je bij aan het succes van projecten en help je de Fontys scholengemeenschap te laten groeien.



Gevraagd

Wie ben jij?

Jij bent ambitieus, en krijgt energie van het werken aan uitdagende projecten. Want jij gaat het verschil maken bij de belangrijkste instanties in Nederland! Verder heb jij:

  • Minimaal een afgeronde mbo- of hbo opleiding bij voorkeur in een technische richting;
  • Je vindt het leuk om werkzaamheden af te stemmen met je team en haalt energie uit het dagelijkse ondersteunen en regelen van de benodigde acties
  • Je bent een enthousiaste collega die zin heeft om veel te gaan leren, je kunt goed omgaan met stress en communiceert gemakkelijk met verschillende partijen (zowel intern als extern);


Aanbod

Wat krijg jij?

  • Een salaris oplopend tot €3800,00,- per maand, afhankelijk van werkervaring
  • Veel afwisseling in je werk aangezien je aan de slag gaat met verschillende projecten
  • De persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf met de dynamiek van een multinational. Je werkt vaak integraal met collega’s uit verschillende disciplines. Zo doe je veel nieuwe kennis en contacten op!
  • Voor alle BAM-medewerkers onder is er Young BAM. Jaarlijks organiseren ze meerdere activiteiten, zoals projectbezoeken en workshops rondom nieuwe ontwikkelingen in onze branche.


Bedrijfsomschrijving

BAM Bouw en Techniek gelooft dat de medewerkers de drijvende kracht zijn achter het succes. Daarom investeren zij graag in jouw professionele groei en ontwikkeling. Of je nu net bent afgestudeerd en aan het begin van je carrière staat, of al enige ervaring hebt en verder wilt groeien, bij BAM bieden zij jou de tools, ondersteuning en kansen die je nodig hebt om je doelen te bereiken. BAM biedt ook diverse carrièrepaden, zodat je kunt doorgroeien binnen je vakgebied of kunt overstappen naar andere functies waarin je interesse hebt. Deze organisatie staat bekend om zijn brede scala aan projecten, variërend van infrastructuur tot utiliteitsbouw en woningbouw. Dit betekent dat er altijd nieuwe uitdagingen en kansen op je wachten. Of je nu geïnteresseerd bent in het werken aan grote, complexe projecten of juist de voorkeur geeft aan meer gespecialiseerde projecten, bij BAM hebben we voor ieder wat wils.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in