+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BBuild

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een ervaren Werkvoorbereider die gedreven is om woningen te verduurzamen, te onderhouden en te renoveren? Wij zijn op zoek naar een toegewijde professional die vanuit een passie voor detail en planning de sleutelrol van Werkvoorbereider voor Onderhoud en Renovatie wil vervullen.

De functie:
Als Werkvoorbereider Onderhoud en Renovatie ben jij de spil in het voorbereidingsproces voor het onderhouden en renoveren van woningen die bewoond zijn. Jij bent verantwoordelijk voor diverse taken, zoals het opstellen van gedetailleerde werktekeningen, het maken van nauwkeurige ramingen en prijsvergelijkingen, het aanvragen van offertes en het opstellen van een uitgebreide werkbegroting. De planning van alle werkzaamheden valt eveneens onder jouw verantwoordelijkheid. Dit alles doe je op basis van specifieke bestekken, tekeningen en na onderhandelingen die je voert met leveranciers van materialen en onderaannemers.

Jouw uitmuntende voorbereiding en grondige aanpak dragen bij aan een vlekkeloze uitvoering van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Je zorgt ervoor dat alle documentatie helder en nauwkeurig is en dat de overdracht naar de Uitvoerder tijdig en gestructureerd verloopt.

Hoewel jouw werk voornamelijk op kantoor plaatsvindt, ben je regelmatig aanwezig op de projectlocaties. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden houd je nauwlettend toezicht en bewaak je eventuele wijzigingen, zowel in de uitvoering als in de kosten. Het is jouw verantwoordelijkheid om continu op de hoogte te blijven en aanpassingen tijdig door te voeren, om zo de kwaliteit en efficiëntie van het project te waarborgen.

Kortom, deze rol biedt een uitdagende kans om jouw organisatorische vaardigheden, technische kennis en passie voor duurzaamheid in te zetten bij het realiseren van belangrijke verbeteringen in woningen voor woningcorporaties.



Gevraagd

Je hebt een voltooide opleiding in MBO- of HBO Bouwkunde of een vergelijkbare technische studie en een solide kennis van relevante regelgeving.
Je brengt een paar jaar ervaring mee in een soortgelijke rol bij een aannemersbedrijf.
Je bent bekend met alle relevante kwaliteits- en veiligheidsnormen, en je hebt een scherp oog voor hoe deze in de praktijk worden toegepast, wat je meeneemt in je voorbereidingen.
Kostenbewustzijn en financieel inzicht zijn aanwezig, essentieel bij het opstellen van werkbegrotingen en het inschatten van financiële veranderingen.
Je hebt gedegen materiaalkennis en bent bedreven in het lezen van bestekken.
Je voelt je thuis bij verschillende softwarepakketten.
Nauwkeurig en gestructureerd werken is jouw tweede natuur, en je neemt proactief initiatief.
Plannen en organiseren gaan je goed af, waarbij je flexibel genoeg bent om op korte termijn aanpassingen te maken als dat nodig is.
Je behoudt het overzicht over meerdere gelijktijdig lopende projecten en blijft kalm onder druk.
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.



Aanbod

Wij bieden je een uitsekende voorwaarden conform de CAO van de bouwnijverheid:

  • Salaris € 3500 - € 4500 bruto per maand
  • 25 vakantiedagen
  • 15 roostervrije dagen
  • Kortverzuim dagen
  • 8,33% vakantiegeld
  • Auto om van A naar B te kunnen rijden
  • Mogelijkheid tot collectief te verzekeren
  • Erg gave collega's
  • Borrels op de vrijdagmiddag ter ontspanning in een een goed ingerichte ruimte die als een bar aanvoelt met een buiten tuin

Heb jij vragen over deze functie of is jouw interesse gewekt?

Neem dan contact op met Bram Martens via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-10727121



Bedrijfsomschrijving

Dit compacte familiebedrijf in de bouw staat bekend om zijn directe communicatie en praktische aanpak. Ze zijn transparant en hechten waarde aan duidelijke afspraken. Hun solide financiële fundament zorgt voor stabiliteit, wat consistentie in hun dienstverlening waarborgt. Met een team van ongeveer 100 goed opgeleide vakmensen, die rijke ervaring hebben, en een eigen timmerwerkplaats, maken ze gebruik van een vloot van meer dan 30 bedrijfsvoertuigen voor diverse taken en onderhoud. Hun service is 24/7 beschikbaar, elke dag van het jaar. Kwaliteit is een prioriteit, en ze garanderen dit door veilig te werken met hoogwaardige apparatuur en materialen die voldoen aan de laatste milieuvoorschriften.Door hun directe aanpak vermijden ze verborgen agenda's en leggen ze de focus op eerlijke en betrouwbare relaties met hun klanten. Deze onderneming waarborgt niet alleen kwaliteit en vakmanschap, maar handhaaft ook een milieubewuste benadering. Hun inzet voor veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid kenmerkt hun bedrijfsfilosofie, waardoor ze een betrouwbare partner zijn voor bouwprojecten en onderhoudstaken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in