+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BBuild

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werkvoorbereider Renovatie Woningbouw

Ben jij een gedreven professional met passie voor renovatie in de woningbouw? Wil je deel uitmaken van een geweldig familiebedrijf in Eindhoven dat zich inzet voor het verduurzamen van de woningvoorraad van woningcorporaties? Dan is dit jouw kans om bij het team te komen en een belangrijke rol te spelen in de transformatie van huizen en levens.

Dit toonaangevende familiebedrijf met een rijke geschiedenis in de bouwsector gevestigd in Eindhoven, streeft ernaar om niet alleen hoogwaardige renovaties te leveren, maar ook bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Het team bestaat uit gemotiveerde professionals die samenwerken als een hechte familie, waarbij iedereen een cruciale rol speelt in ons succes.

Wat mag je bij ons gaan doen:

  • Als Werkvoorbereider Renovatie Woningbouw ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van een soepele uitvoering van renovatieprojecten.
  • Je speelt een sleutelrol bij de voorbereiding en planning van renovaties van woningen, waarbij je ervoor zorgt dat ruim 300 woningen per jaar worden gerenoveerd in bewoonde staat.
  • Daarnaast ben je een belangrijke schakel in het gaande houden van de renovatietrein, waarbij je de kennis van nieuwe technieken toepast om de projecten efficiënt en duurzaam uit te voeren.
  • Projectplanning en -coördinatie: Ontwikkel gedetailleerde projectplannen, stem de werkzaamheden af en coördineer de dagelijkse activiteiten om ervoor te zorgen dat de renovaties volgens planning verlopen.
  • Budgetbewaking: Houd toezicht op de financiële aspecten van de projecten, bewaak het budget en zorg voor een efficiënte inzet van middelen.
  • Kennis van verduurzaming: Pas je kennis van duurzame bouwtechnieken toe om renovatieprojecten te optimaliseren en bij te dragen aan het verduurzamen van de woningvoorraad
  • Samenwerking: Werk nauw samen met het projectteam, aannemers, leveranciers en andere stakeholders om een vlotte voortgang van de projecten te garanderen.
  • Rapportage: Stel regelmatig rapportages op over de voortgang, problemen en oplossingen, en communiceer effectief met het managementteam.


Gevraagd

Wat breng je mee:

HBO-niveau: Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Bouwkunde of een vergelijkbare studie.

Ervaring: Je hebt aantoonbare ervaring als Werkvoorbereider in de renovatie van woningbouwprojecten.

Kennis van nieuwe technieken: Je hebt affiniteit met en kennis van de nieuwste technieken op het gebied van renovatie en verduurzaming ( Daken, gevels, vloeren installaties )

Communicatieve vaardigheden: Je kunt helder communiceren met diverse belanghebbenden en bent in staat om effectieve werkrelaties op te bouwen.

Organisatorisch talent: Je bent goed in het plannen en organiseren van werkzaamheden, waarbij je oog hebt voor detail en deadlines.



Aanbod

Wat bieden wij:

Wij bieden een dynamische werkomgeving binnen een hecht team, waarin jouw inzet en expertise worden gewaardeerd. Daarnaast kun je rekenen op:
Een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring en kwalificaties.
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen.
Super collega’s
Erg fijne ruimte binnen en buiten om te ontspannen tijdens de lunch of op de vrijdagmiddag.
Memorabele feesten

Sollicitatieprocedure:

Herken jij jezelf in deze uitdagende functie en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [emailadres]. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan baanbrekende renovatieprojecten!


Heb jij vragen over deze functie of is jouw interesse gewekt?

Neem dan contact op met Bram Martens via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-10727121



Bedrijfsomschrijving

Dit compacte familiebedrijf in de bouw staat bekend om zijn directe communicatie en praktische aanpak. Ze zijn transparant en hechten waarde aan duidelijke afspraken. Hun solide financiële fundament zorgt voor stabiliteit, wat consistentie in hun dienstverlening waarborgt. Met een team van ongeveer 100 goed opgeleide vakmensen, die rijke ervaring hebben, en een eigen timmerwerkplaats, maken ze gebruik van een vloot van meer dan 30 bedrijfsvoertuigen voor diverse taken en onderhoud. Hun service is 24/7 beschikbaar, elke dag van het jaar. Kwaliteit is een prioriteit, en ze garanderen dit door veilig te werken met hoogwaardige apparatuur en materialen die voldoen aan de laatste milieuvoorschriften.Door hun directe aanpak vermijden ze verborgen agenda's en leggen ze de focus op eerlijke en betrouwbare relaties met hun klanten. Deze onderneming waarborgt niet alleen kwaliteit en vakmanschap, maar handhaaft ook een milieubewuste benadering. Hun inzet voor veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid kenmerkt hun bedrijfsfilosofie, waardoor ze een betrouwbare partner zijn voor bouwprojecten en onderhoudstaken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in