+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Verzuimcoördinator Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij een kei in het bedenken van oplossingen en een echte aanpakker? Krijg je energie van het ondersteunen van collega’s? Lijkt het jou leuk om in een snelgroeiende, veranderende en uitdagende werkomgeving te werken? Nou, dan zit je hier helemaal goed!

Als verzuimcoördinator ben jij de spil in het web. Jij waarborgt een vlekkeloos verloop rondom medewerkers in het verzuim. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere de administratieve ondersteuning van onze casemanagers en het bieden van ondersteuning aan aangesloten werkgevers en werknemers.

Als verzuimcoördinator combineer je het beste van twee werelden, met Eindhoven als jouw uitvalsbasis. Je maakt deel uit van een dynamisch team van vijf andere verzuimcoördinatoren, waarbij jij de onmisbare rol vervult van het eerste aanspreekpunt voor de werknemers van onze aangesloten bedrijven. Van het plannen van afspraken tot het verzenden van uitnodigingen en het managen van de agenda; jij hebt het onder controle. Ziek- en herstelmeldingen? Geen probleem, jij handelt ze vakkundig af. Als de rechterhand van de casemanager zorg je voor verlichting in verzuimbegeleiding, zoals het controleren en versturen van rapportages. En alsof dat nog niet genoeg is, ben jij de stem aan de andere kant van de lijn voor zowel werkgevers als werknemers.

Jij bent iemand die zich niet laat beïnvloeden door stress; het lijkt wel alsof dat woord niet in jouw woordenboek voorkomt. Het voeren van allerlei gesprekken, zelfs als ze complex zijn, is iets waar jij plezier uit haalt. Jouw vermogen om snel te schakelen en sterke procesmatige vaardigheden maken jou effectief in het regelen van zaken.

Met minimaal een mbo werk- en denkniveau op niveau 4, breng jij relevante werkervaring mee in een soortgelijke functie. De Wet Verbetering Poortwachter is voor jou niet zomaar een regelboek; je navigeert er moeiteloos doorheen. Jouw passie voor het HR-vak of de zorgsector is duidelijk zichtbaar in jouw werk.

Voor jou is "Training on the job" geen probleem; nieuwe programma's maak je je snel eigen. Daarnaast beschik je over uitstekende sociale vaardigheden, waardoor je zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneert. Het organiseren zit in jouw natuur, en je vindt voldoening in het effectief managen van taken

Bij onze opdrachtgever geniet je van een informele werksfeer met toegewijde collega’s. De werkomgeving is inspirerend en uitdagend, met ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Verbeteringen worden gewaardeerd, en de focus ligt op verantwoordelijkheid, uitdaging en werkplezier.

De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk met een persoonlijk keuze budget (PKB), inclusief 8% vakantietoeslag. Je kunt flexibel werken tussen 32 en 40 uur per week, met de mogelijkheid van hybride werken. Er zijn 25 vakantiedagen (op basis van fulltime), waarvan 5 in het PKB. Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding zijn inbegrepen, samen met personeelskorting.

Dus waar wacht je nog op? Je kunt solliciteren door een mailtje te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je mag ook bellen naar 040 711 40 70 of als je vragen hebt, mag je natuurlijk ook altijd appen naar Tessa 06 19609081.
Direct solliciteren

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in