+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Teamlead Externe Marketing bij UnitedConsumers Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

UnitedConsumers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Teamlead externe marketing ga je samen met het team externe marketing op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners voor UnitedConsumers en breid je bestaande partnerships verder uit. Je stuurt het team van affiliate- en new business marketeers naar grote hoogte en samen met hen zorg je ervoor dat UnitedConsumers online weer op de kaart wordt gezet.

Wat ga je precies bij ons doen?
Het team externe marketing gaat op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden voor UnitedConsumers, met als doel zo veel mogelijk consumenten kennis laten maken met de voordelen van ons collectief. Als Teamlead externe marketing zorg je ervoor dat de juiste doelen voor het team gesteld worden, dat marketeers de begeleiding krijgen die ze nodig hebben en dat het maximale uit het team gehaald wordt.

Daarnaast werk je zelf ook graag mee om UnitedConsumers online op de kaart te zetten. Denk aan: het opzetten van samenwerkingen via affiliate netwerken, prijsvergelijkers, online platformen en andere kanalen. Je maakt gebruik van online en offline partners die hun netwerk inzetten om de producten van UnitedConsumers te promoten. Dat kan bijvoorbeeld via een online platform, e-mailmarketing, banners, affiliate marketing of een andere vorm van promotie.

Als Teamlead externe marketing houd je je deels bezig met het opzetten van mooie, grote samenwerkingen en deels met de aansturing van het team om te zorgen voor zichtbaarheid voor UnitedConsumers, verkeer naar de website en het benutten van commerciële kansen.

Wat krijg je?
Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan zaken als: een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald, een vaste eindejaarsbonus én een variabele prestatiebonus.
  • Een aantrekkelijk salaris
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een enthousiast team, samen bereik je meer!
  • Samen investeren in jouw toekomst bij UC
  • De kans om ook een échte 'UC'er' te worden


Gevraagd

Ben jij de Teamlead externe marketing die we zoeken?
Ben jij commercieel ingesteld en word je blij van het opzetten van mooie samenwerkingen? En wil je dit graag samen met een mooi team doen dat je helpt om hun doelen te bereiken? Dan is dit een functie die mogelijk goed bij je past. We zoeken iemand die het leuk vindt om zelf nog als marketeer nieuwe samenwerkingen op te zetten, maar ook om een team van marketeers te vormen en te begeleiden om gezamenlijk UnitedConsumers te gaan promoten.
  • 3 tot 4 jaar ervaring in (online) marketing;
  • HBO-opleiding richting commerciële economie of marketing;
  • Je kunt een jong team aan marketeers begeleiden en maximaal laten presteren;
  • Je bent proactief, resultaatgericht en haalt graag het maximale uit een samenwerking;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling (fluent Dutch is required in this position. Please do not apply if you do not understand/speak Dutch on a native level).


Aanbod

Over UnitedConsumers
Gevestigd op een toplocatie, pal tegenover de ingang van Eindhoven Airport is UnitedConsumers al 24 jaar een begrip. Als consumentencollectief bieden wij vijf verschillende producten waarmee op vaste lasten bespaard kan worden, we zijn er voor iedereen. We werken niet alleen hard, maar we houden ook van Brabantse gezelligheid. We zijn een jong, hecht en informeel bedrijf en er worden regelmatig leuke borrels en uitjes georganiseerd. Als je in de regio van Eindhoven woont dan heeft dat nog een éxtra voordeel. Je bent namelijk zo weer thuis op je (UnitedConsumers) fiets na een gezellige borrel met je collega's.

Jouw sollicitatie
Kan jij je helemaal vinden in het profiel van content marketeer en klinkt dit als de perfecte nieuwe baan voor jou? Neem dan nu contact met ons op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!

Uren

40 uur
32 uur is bespreekbaar
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in