+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Zelfstandige Verkoopmedewerker Retail Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij als geen ander in staat om de behoeften van jouw klanten te begrijpen en hen te voorzien van een passend kledingstuk? Ben jij een ware expert als het gaat om kleding en neem je graag de leiding in de winkel en denk jij moeiteloos een winkel te runnen? Ben jij een mode man/vrouw in hart en nieren? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor jou is er niets fijner dan de levendigheid van de winkelvloer, waar je de hele dag door omringd wordt door mensen en de kans krijgt om jouw passie voor mode te delen. Of het nu gaat om het aanbevelen van de laatste trends, het samenstellen van de perfecte outfit, of het luisteren naar de specifieke wensen van elke klant, jouw enthousiasme en expertise maken het verschil. Van het zorgvuldig organiseren van de bevoorrading van onze verschillende filialen tot het verzorgen van bestellingen voor onze zakelijke klanten, geen taak is hetzelfde. Met een scherp oog voor detail beheer je ons voorraadsysteem als een ware dirigent, terwijl je moeiteloos tussen de herenkleding in de winkel manoeuvreert, elke klant tegemoet tredend met een glimlach en deskundig advies. Maar het draait niet alleen om de takenlijst; het gaat om de ervaring, de interactie, het gevoel van betrokkenheid bij een team dat gedreven wordt door passie voor mode. Bij ons ben je niet zomaar een werknemer, maar een essentieel onderdeel van een familie die samenwerkt om succes te behalen.

Je bent zeer zelfstandig en proactief, met een klantgerichte instelling en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. In het bezit zijn van een rijbewijs B en vaardig zijn met computers zijn vereisten voor deze rol.

We bieden een zelfstandige baan met veel vrijheid, waarin je de functie kunt invullen zoals jij dat wilt. Uiteraard gaat dit gepaard met een aantrekkelijk salaris en kom je te werken bij een betrouwbare werkgever met een betrokken en familiaire sfeer. Het gaat hierbij om een functie van 32 tot 40 uur.

Denk je dat je klaar bent voor deze uitdagende rol? Wil je deel uitmaken van ons dynamische team in de detailhandel? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die op je wachten. We kijken ernaar uit om jouw talenten te verwelkomen en samen verder te groeien in de wereld van mode en retail.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in