+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schijndel.
Laad meer vacatures

Verkoop medewerker binnendienst Schijndel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je binnen ons verkoopteam en help je klanten met vragen over producten en bestellingen. Je zorgt dat alles goed in ons systeem komt en helpt ook bij klachten. Je werkt veel samen met verschillende afdelingen. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een familiebedrijf met een lange geschiedenis in houtproductie. We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen en dat we samenwerken als team. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als Verkoop Medewerker Binnendienst ben jij het kloppende hart van ons verkoopproces en een essentieel onderdeel van ons team. Je werkt nauw samen met verschillende interne afdelingen en bent verantwoordelijk voor het bevorderen van klanttevredenheid en het ondersteunen van ons groeiende bedrijf. Verantwoordelijkheden en kerntaken (70% van je werkzaamheden): →Beantwoorden van vragen en verzoeken van klanten via diverse communicatiekanalen, zoals telefoon, e-mail of chat. →Verstrekken van informatie over producten, prijzen, levertijden en andere relevante zaken. →Onderhouden van een professionele en vriendelijke relatie met klanten om een positieve klantervaring te waarborgen. →Aannemen van orders van klanten en zorgvuldig verwerken in ons systeem. →Controleren van productbeschikbaarheid, invoeren van correcte gegevens, opstellen van orderbevestigingen en coördineren van verzending en levering. →Opstellen van offertes en verstrekken van prijsinformatie aan klanten. →Samenwerken met diverse interne afdelingen, waaronder inkoop, logistiek, assemblage en productie. →Ondersteunen van ons verkoop buitendienstteam door hen te voorzien van de benodigde informatie en documentatie. →Registreren, behandelen en oplossen van klachten en retouren om klanten tevreden te stellen.

Wij bieden:

→Fulltime functie (40 uur per week). →Werkuren variëren tussen 7.30 uur en 16.30 uur of 8.00 uur en 17.00 uur, met mogelijke wisselingen per week (in overleg met de afdeling). →Telefoonbezetting vereist van 7.30 uur tot 17.00 uur. →Een salaris gebaseerd op kennis en ervaring! Bij Kooymans streven we naar een inspirerende en ondersteunende werkomgeving waarin persoonlijke groei en teamwerk centraal staan. Als jij de drive hebt om ons te helpen groeien en de toekomst van ons bedrijf te vormen, dan willen we graag van je horen!

Wij vragen:

→MBO-3 werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van commercie, sales of marketing. →Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
kennis van het Duits is een pre. →Basiskennis van verkoop- en onderhandelingstechnieken. →Goede organisatorische vaardigheden en vermogen om taken en deadlines effectief te beheren. →Bekendheid met computervaardigheden, met name MS Office (Word, Excel). →Ervaring met werken in een ERP-systeem wordt gewaardeerd.

Waar ga je werken:

Bij ons, een bloeiend familiebedrijf met meer dan twee eeuwen aan geschiedenis, draait alles om houtproductie en vakmanschap. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het soepel laten verlopen van onze productieprocessen, van ruwe houtblokken tot prachtig geassembleerde eindproducten. Bij ons hechten we niet alleen waarde aan duurzaamheid en vooruitgang, maar ook aan het welzijn van onze medewerkers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in