+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeeland (NB).
Laad meer vacatures

Commercieel medewerker binnendienst Zeeland (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je ervan om klanten blij te maken en werk je graag in een team? Ga dan aan de slag als commercieel medewerker binnendienst! Je gaat werken voor een bedrijf dat het leven van mensen met een beperking beter maakt. Je krijgt een goed salaris en er is kans op een vast contract. Je werkt in een gezellig team en hebt een baan waarin je kunt groeien. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Haal jij ook zo'n voldoening uit je werk als een klant weer tevreden is? Ga aan de slag als commercieel medewerker binnendienst voor een opdrachtgever die het leven van mensen met een beperking een stuk makkelijker maakt!

Wat bieden wij jou
  • Een goed salaris
  • Kans op vast contract!
  • Een echt gezellig en hecht team!
  • Afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden
  • 24 uur per week, dagen in overleg!
Wie ben jij

Als commercieel medewerker binnendienst ben je natuurlijk servicegericht en haal je voldoening uit jouw werk als een klant weer tevreden is! Je ziet het glas halfvol en denkt in  oplossingen! Je bent flexibel  en sterk in je communicatie. Jouw klanten zijn namelijk zorginstellingen of ziekenhuizen en heb je vaak contact met de directie van deze instanties.  Je doet dit samen met een heel leuk team en zo zorgen jullie voor een tevreden klantenportefeuille!
Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau
  • Kennis van en ervaring met Microsoft Outlook, Word en Excel
  • Goed in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Wat ga je doen

Je hebt een diverst aken pakket dus vervelen bestaat niet in deze baan! Je dag begint om half 9 's ochtends. Je pakt even een kop koffie of thee en kijkt eerst welke mails er zijn binnengekomen. Samen met je collega's beslis je welke vragen de hoogste prioriteit hebben en daar ga je mee aan de slag! Dit kan een offerte zijn, vragen over product, factuur of levering. Ook kunnen klanten je bellen met allerlei vragen en je staat ze graag te woord! Je vraagt goed door naar de behoefte en de wens van de klant.
Het is belangrijk dat je alles noteert in het ERP systeem. Denk hierbij aan de offertes, orders, facturen en het klantcontact! Zo, de dag vliegt voorbij! Om 5 uur sluit iedereen af en ga je erg voldaan naar huis!

  • Vragen van klanten beantwoorden (via telefoon en email)
  • Opstellen van offertes, verwerken van de aanvragen en facturatie
  • Alles moet geregistreerd worden in het ERP systeem
Waar ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van producten voor in het bijzonder de gehandicapten- en ouderenzorg. Dit MKB bedrijf heeft een leading rol in de markt en zijn ontzettend belangrijk voor onze maatschappij! Je komt terecht in een hecht team waar iedereen zijn/ haar best doet, maar waar er ook veel wordt gelachen!

Sollicitatie

Heb je interesse in de functie van commercieel medewerker binnendienst of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Fraukje van Tempo-Team Veghel: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in