+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

Commercieel medewerker binnendienst Uden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 16 - 20 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van commercieel medewerker binnendienst bij een toonaangevend gastouderbureau. In een klein, hecht team krijg je de kans om je commerciële talenten te ontwikkelen. Geniet van flexibele werktijden, een informele sfeer, en de mogelijkheid om zowel op kantoor als in de buitendienst te werken. Jouw rol omvat acquisitie, relatiebeheer, en het organiseren van evenementen, met volop kansen voor groei en ontwikkeling. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een commerciële functie waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze vacature als commercieel medewerker binnendienst echt iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in Uden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die het gezellige team gaat versterken voor 16 tot 20 uur per week.

Wat bieden wij jou
  • Salaris conform CAO kinderopvang
  • Kans op een contract bij de opdrachtgever!
  • Flexibele werktijden, 16 tot 20 uur per week
  • Gezellig en informeel kantoor in Uden
  • Volop mogelijkheden om te ontwikkelen
Wie ben jij

Onze opdrachtgever is een gastouderbureau, als commercieel medewerker binnendienst sta je op allerlei manieren in contact met nieuwe ouders en gastouders. Je bent commercieel ingesteld, overtuigend en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Als commercieel medewerker binnendienst bij dit bedrijf vind je het geen probleem om koude acquisitie te doen.

Daarnaast vind je het prettig om in een klein team te werken, jij wordt namelijk de 3e collega op kantoor in Uden.

  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een commerciële functie en met acquisitie;
  • Je neemt initiatief en wilt graag leren;
  • Je bent resultaatgericht, vindt het leuk om te werken aan doelen en te bepalen wat er nodig is om deze te bereiken;
  • Je bent in het bezit van een SPW of SPH diploma (dit is een pré maar niet noodzakelijk).
Wat ga je doen

Als commercieel medewerker binnendienst in Uden ga je voor 16 tot 20 uur per week aan de slag op het gezellige kantoor in Uden. Het inplannen van je werkdagen is flexibel. Dit mag bijvoorbeeld 3 volledige dagen of 4 ochtenden zijn, net wat jou het beste uitkomt. Ideaal, toch?!

Je werkdag is elke dag anders, voor een gedeelte van je tijd ben je bezig het bestand van gastouders dat door de opdrachtgever bemiddelt wordt uit te breiden. Je gaat op zoek naar nieuwe gastouders, onderhoudt contact met hen en probeert kansen tot samenwerking te creëren. Daarnaast ga je als commercieel medewerker binnendienst ook aan de slag voor ouders, bijvoorbeeld als een gastouder tijdelijk geen opvang kan verzorgen vanwege bijvoorbeeld zwangerschap. Je probeert voor de ouders een nieuwe tijdelijke opvangplek te vinden bij een andere gastouder. Ook ben je verantwoordelijk voor de jaarlijkse scholings- en activiteitenkalender. Je plant bijeenkomst van A tot Z, van het maken van afspraken met een workshopleider of spreker tot het vinden van een locatie en het verwerken van de aanmeldingen.

De functie is in eerste instantie binnen op kantoor, maar mocht je het leuk vinden om je takenpakket uit te breiden naar de buitendienst dan zijn ze hier heel blij mee! Je gaat dan langs bij de gastouders om gesprekken te voeren en inspecties uit te voeren.

  • Doormiddel van acquisitie nieuwe samenwerkingen met gastouders aangaan;
  • Relatiebeheer;
  • Contact met onderhouden met ouders en beantwoorden van vragen;
  • Plannen en organiseren van bijeenkomsten.
Waar ga je werken

Onze opdrachtgever is marktleider in Nederland op het gebied van gastouderopvang. Gastouderopvang is kleinschalige kinderopvang in het huis van de ouder of van de gastouder. Met ruim 55 (franchise)vestigingen is dit MKB verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opvang van ruim 15.000 kinderen verspreid over 4.000 opvanglocaties. Vanuit de vestiging in Uden, bemiddelen we ongeveer 150 gastouders in de regio Uden, Veghel, Oss en het land van Cuijk. Als commercieel medewerker binnendienst zorg je er samen met je collega's voor dat dat gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontwikkelen.

  • Gemoedelijke werksfeer;
  • Klein en hecht team;
  • Veel flexibiliteit en vrijheid.
Sollicitatie

Mogen we jou binnenkort feliciteren met een nieuwe baan? Reageer dan snel op deze vacature door je sollicitatie in te sturen via de sollicitatiebutton! 📥

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in