+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Fullstack .NET Developer FinTech Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Zij hebben al meer dan 500 miljoen terug weten te verdienen voor hun klanten. Bedrijven werken dus maar al te graag samen met deze partij. Hun unieke product gebruikt enorme hoeveelheden data om transacties 100% foutvrij te controleren.  Zij werken aan verschillende producten waarbij ze sterk technisch de diepte in gaan, en waarbij ze tegelijkertijd heel veel ruimte hebben om te experimenteren. Uitsluitend werken zij met de nieuwste technieken: volledig Cloud-Native met Azure, .NET8, Docker en Angular. 

Als Fullstack .NET Developer draag je direct bijdraagt aan efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen. Een van die projecten is bijvoorbeeld een product dat er voor zorgt dat grote bedrijven als DHL, ASML of Bol facturen niet dubbel betalen. 

Gaandeweg ontwikkel je een eigen specialisatie binnen het team, waarmee je als Fullstack .NET Developer je technische expertise combineert met een hands-on mentaliteit, uitstekende samenwerkingsvaardigheden en een continue drang naar persoonlijke ontwikkeling.  

Zij onderscheiden zich vooral in hun cultuur en in hun team. Ze werken aan een serieus product, maar dan mag het tegelijkertijd wel een leuke werkomgeving zijn waarbij er ook genoeg ruimte is om te lachen en successen te vieren. Zij geloven in hun medewerkers en zetten hun collega's echt in op hun kracht. Op die manier haalt iedereen het maximale uit elkaar. Met een eerlijk en hardwerkend team zetten ze hier een ontzettend mooi en uniek product neer. Vandaar ook dat de meest vooraanstaande bedrijven gebruik maken van hun diensten. 



Gevraagd

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een passende richting;  
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen .NET & Azure (Angular is een pre);  
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit, met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.  


Aanbod

  • Een salaris tussen de €4.000,- en de €5.500- op basis van een 40-urige werkweek;  
  • Ruime pensioensregeling;  
  • Variabele winstuitkering; 
  • 25 vakantiedagen, met mogelijkheid tot bijkopen;  
  • Flexibele werktijden, met de mogelijkheid tot hybride werken;  
  • Reiskostenvergoeding;  
  • Laptop en telefoon van de zaak;  
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei;  
  • Werken aan cutting-edge projecten (.NET8 & Azure).  


Bedrijfsomschrijving

Dit vooraanstaande techbedrijf, gelegen bij Eindhoven Centraal, is gespecialiseerd in het revolutioneren van financiële processen voor grote organisaties. Zo maken onder andere Foot Locker, Jumbo en Heineken deel uit van haar prominente klantenbestand. Met een focus op het voorkomen en herstellen van dubbele betalingen, heeft het bedrijf zich gepositioneerd als een essentiële partner voor bedrijven die hun boekhoudkundige en ERP-systemen willen optimaliseren. Door het aanbieden van geavanceerde data-analyse en -integratie, biedt het een nieuw niveau van inzicht en controle over financiële transacties, wat resulteert in significante efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen op wereldwijde schaal. Een opvallend voorbeeld van hun innovatie is een platform dat in real-time uitgaande betalingen analyseert door directe verbindingen met de ERP-systemen van klanten te maken. Dit platform, aangedreven door meer dan 450 zelf ontwikkelde algoritmen en modellen, stelt organisaties in staat om dubbele betalingen te identificeren en te voorkomen voordat ze worden uitgevoerd. Dit illustreert het vermogen van het bedrijf om voorop te lopen in de ontwikkeling van technologische oplossingen die concrete zakelijke uitdagingen adresseren. Ze werken in een modern kantoor met communicatieve mensen. Het is een hele hechte en vooral ook leuke groep waarbij ze trots zijn op hun ‘nerd-gehalte’. Samen spelen ze D&D, drinken ze een biertje en spelen ze bordspelletjes of andere games. Persoonlijke groei wordt gezien als essentieel. De organisatie streeft ernaar om een omgeving te creëren waarin teamleden zich gewaardeerd voelen en de vrijheid hebben om creativiteit en ideeën te verkennen. Dit wordt bereikt door een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen, waar samenwerking centraal staat en teamleden worden aangemoedigd om niet alleen collega's maar ook vrienden te worden. Leuke toevoeging: omdat zij werken aan hun eigen product is er voldoende ruimte om te experimenteren met de nieuwste technieken. Inbreng en ideeën worden dus sterk gestimuleerd. Daag ze vooral uit als jij het beter weet!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in