+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.

Full Stack Developer Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Fiyo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jouw rol
Wij zijn op zoek naar een getalenteerde Full Stack Developer die door code te schrijven ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Als jij je kunt vinden in een platte organisatiestructuur, dol bent op technische uitdagingen en je thuis voelt in een team waar humor en hard werken hand in hand gaan, dan is Fiyo jouw podium.

Wat zoeken wij?
  • Je hebt een sterke achtergrond in zowel frontend als backend ontwikkeling.
  • Je bent creatief, zelfstandig en hebt een hekel aan onnodige bureaucratie.
  • Je bent niet bang om belangrijke beslissingen te nemen en je hebt een ondernemende geest.
  • Bereidheid om af en toe te reizen naar Apeldoorn want daar zitten onze andere developers.
  • Je bent iemand die onze duurzaamheidsmissie omarmt en wilt helpen Fiyo en de wereld naar een hoger niveau te tillen.


Gevraagd

Jouw verantwoordelijkheden!
  • Ontwikkelen en onderhouden van onze webapplicaties met behulp van technologieën zoals PHP8, Laravel, PhpStorm, OOP, MVC, HTML5, CSS3, Javascript, VueJs, ViteJs, en Git.
  • Bijdragen aan een toegankelijk en gebruiksvriendelijk platform voor onze klanten, waardoor zij makkelijk hun weg vinden in het zelf repareren van apparaten.
  • Continu verbeteren van de online ervaring en het optimaliseren van de prestaties van ons platform.
  • Samenwerken met cross-functionele teams om innovatieve oplossingen te bieden die bijdragen aan ons doel van duurzaamheid door reparatie.


Aanbod

Wij bieden jou
  • Een omgeving waar je impact kunt maken op zowel korte als lange termijn beslissingen.
  • De mogelijkheid om flexibel te werken – op kantoor of thuis, want goede ideeën kennen geen locatie.
  • Een competitief salaris met 25 vakantiedagen.
  • Een toegewijde groep internationale collega's die niet alleen jouw groei ondersteunen maar ook de nodige lol in het werk brengen.
Over Fiyo
Bij Fiyo zijn we gepassioneerd door de kracht van reparatie om de levensduur van apparaten te verlengen en tegelijkertijd de aarde te ontzien. Wij geloven dat met de juiste onderdelen, accessoires, en onderhoudsproducten iedereen in staat moet zijn om zelfstandig hun apparatuur te repareren, te onderhouden en te upgraden – slim, kostenbesparend en milieuvriendelijk. Vanuit ons kantoor in Helmond, bedienen we met trots klanten in 8 Europese landen. Ons veelzijdige team is de drijvende kracht achter ons succes.


Bedrijfsomschrijving

Wie is Fiyo?
Fiyo gelooft dat mensen meer uit hun apparaten kunnen halen. We willen het voor klanten mogelijk maken om hun apparaten te repareren, te onderhouden en te verbeteren. Dit is eenvoudig en voordelig voor zowel de klant als het milieu. Om dit te doen, bieden we alles voor apparaten: van reserveonderdelen, accessoires, onderhoudsproducten tot verbruiksartikelen.

Waar is Fiyo actief?
Fiyo bereikt miljoenen consumenten in bijna alle Europese landen. We hebben toegewijde websites voor verschillende landen, waaronder Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Denemarken en Italië, maar we kunnen binnen enkele dagen naar bijna elk Europees land verzenden. Onze websites zijn beschikbaar in het Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Deens en Engels.

Wat verkoopt Fiyo?
Fiyo biedt een assortiment producten voor huishoudelijke apparaten, van reserveonderdelen en accessoires tot onderhoudsproducten en verbruiksartikelen. Hieronder vallen apparaten zoals wasmachines, drogers, vaatwassers, stofzuigers, koelkasten, vriezers en afzuigkappen. Daarnaast bieden we ook onderdelen, accessoires, onderhoudsproducten en verbruiksartikelen voor elektrische tandenborstels, haartrimmers, scheerapparaten en zelfs (tuin)gereedschappen, zoals hogedrukreinigers, bladblazers, grasmaaiers en (accu)boormachines.

De bedrijfscultuur van Fiyo
Onze bedrijfscultuur neemt een centrale plaats in binnen Fiyo. We geloven dat het de sleutel is tot ons succes, zowel in het duidelijk communiceren van verwachtingen naar onze klanten als in de interne samenwerking met onze collega's. Onze cultuur rust op drie kernwaarden, die de essentie van wie we zijn en waarvoor we staan belichamen.

Oprecht:
We zijn toegewijd aan het vinden van effectieve oplossingen en het nauwkeurig aanpakken van problemen. Als we een fout maken, kun je erop rekenen dat Fiyo dit openlijk zal erkennen en oplossen.
Slim:
Je hebt het in je, en Fiyo kan je helpen het te ontdekken. We dagen onszelf voortdurend uit om je te begeleiden in het vinden van wat je zoekt, met behulp van een zeer gebruiksvriendelijke website en bekwame service.
Sympathiek:
In dit digitale tijdperk realiseert Fiyo zich dat het essentieel is om niet te vergeten dat er aan beide kanten van een transactie een mens is. Daarom handelen we met menselijkheid en bieden we hulp op een manier waarop we zelf ook geholpen zouden willen worden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in