+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nistelrode.
Laad meer vacatures

Fullstack Developer Automatisering Senior Nistelrode

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m
  • Fiets v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Fullstack Developer in ons ontwikkelteam krijg je de kans om met een breed scala aan integraties te werken, waaronder betaalintegraties en koppelingen met externe platformen. Je speelt een cruciale rol in het beheren, onderhouden en verbeteren van deze integraties, met een focus op kwaliteit boven snelheid. Je geniet van veel vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je creativiteit in te zetten, vooral bij het werken aan designs. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als Fullstack Developer kom je te werken in een dynamisch ontwikkelteam bestaande uit verschillende ervaren back-end ontwikkelaars, een frontender en een allround ontwikkelaar. Gezamenlijk zetten jullie je in voor het bouwen en verbeteren van het eigen product van het bedrijf. De technologieën die hierbij worden gebruikt zijn PHP, MySQL en Vue.js. In deze organisatie staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ze werken liever goed dan vlug. 

Jij gaat je als Fullstack Developer bezighouden met het begeleiding van het team. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer, onderhouden en verbeteren van verschillende integraties in het product. Dit omvat onder meer het vertalen van doorgevoerde productvereisten, integratie van leveranciers, koppelingen met bijvoorbeeld Gazelle, voorraadbeheer, pakbonnen, verzekeringsmaatschappijen en verkoopplatforms.  

Je zult werken aan een breed scala van integraties, waaronder betaalintegraties, met in totaal meer dan 100 integraties met externe platformen. De rol omvat het proactief beheren van onderhoud en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor deze integraties. Het vermogen om ideeën om te zetten in praktische oplossingen wordt sterk gewaardeerd, met de nadruk op kwaliteit boven snelheid. 

Als Fullstack Developer krijg je hier veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Naast het coachen werk je aan ontwikkelen van functionaliteiten. Ook vindt je het leuk om met Design aan de slag te gaan zoals de schermen en de looks. Creativiteit is dus van belang. Een open persoonlijkheid en teamspirit zijn binnen deze organisatie essentieel, want hier werk je nauw samen en iedereen waardeert elkaars inzet enorm. Daarnaast wordt eigen initiatief ook enorm op prijs gesteld. 



Gevraagd

  • 5 jaar ervaring als Fullstack Developer; 
  • Kartrekkersrol is op jouw lijf geschreven; 
  • Ervaring met Vue.js, PHP en MySQL; 
  • Je bent zelfstandig en gemotiveerd.


Aanbod

  • Een salaris tussen den €4.000,- en de €5.000,- op basis van een 40-uurige werkweek; 
  • Uiteraard een fiets van de zaak; 
  • 25 vakantie dagen; 
  • Een goede pensioenregeling; 
  • Reiskostenvergoeding; 
  • De mogelijkheid om hybride te werken; 
  • Elke dag een gefaciliteerde lunch samen met het gezellige team; 
  • Een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf; 
  • Mogelijkheden tot opleiding en cursussen; 
  • Een collegiale werksfeer met volop ruimte voor eigen initiatief. 


Bedrijfsomschrijving

Deze marktleider gevestigd in de buurt van Uden, opgericht in 2010, biedt een compleet automatiseringspakket wat speciaal is ontwikkeld voor fietsenwinkels. Deze positie weten ze te behouden door enorm klant gericht te werken. Ook zijn ze vaak de eerste met nieuwe technologische ontwikkelingen en features.  Ze kijken verder dan de processen op de winkelvloer door het ontwikkelen van slimme onlineoplossingen, koppelingen, e-commerce en mobiele applicaties. Op dit moment helpen ze 1950 ondernemers in Nederland & België met automatisering en ze willen zich nu ook daarbuiten verder uitrollen. Samen zijn ze met bijna 20 man, bestaande uit een helpdesk die alle vragen beantwoorden, een sales team, administratie en development. Er hangt op kantoor een laagdrempelige sfeer, ze houden hier niet van titels. Dagelijks wordt er samen genoten van een geheel verzorgde lunch. Het zijn sportieve mensen, en sommige toekomstige collega’s zijn echte fietsfanaten hoe kan het ook anders! Op vrijdag fietsen ze met een aantal man op de wielrenfiets naar kantoor. Zoals gezegd krijg je hier veel vrijheid, daarom is het ook zeker mogelijk om een aantal dagen vanuit huis te werken. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in