+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Engineer Industriele Installatietechniek Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

In deze functie lever je als Engineer Installatietechniek een bijdrage aan industriële en utilitaire nieuw- en verbouwprojecten. Het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties is je dagelijkse bezigheid. Ook lever je input aan PvE’s van opdrachtgevers en zorg je ervoor dat er kwaliteit geleverd wordt. Intensieve communicatie met opdrachtgevers en collega’s hoort bij je taakomschrijving en uiteindelijk ga je acquisitie verzorgen bij bestaande en nieuwe klanten. Bovendien bestaat de mogelijkheid om op relatief korte termijn door te groeien naar een functie in projectmanagement of een specialisme.



Gevraagd

Wij zoeken voor onze relatie een kandidaat die weet hoe het werk georganiseerd en gepland moet worden. Natuurlijk wil je voor de opdrachtgevers altijd het beste eruit halen. Ook weet je alles van het ontwerpen van industriële installaties en praat/schrijf met het grootste gemak in het Nederlands en Engels. Daarnaast vragen wij een afgeronde opleiding richting werktuigbouwkunde met specialisatie installatietechniek en ruime werkervaring in de industriële installatietechniek.



Aanbod

Wij bieden een interessante en leuke functie met een volwaardig primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol, echter het salaris is prima in orde en gekoppeld aan je opleiding en ervaring. Boven alles kies jij voor persoonlijke ontwikkeling en werken vanuit jouw Kracht!



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een halve eeuw geleden gestart en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler opererend als advies- en ingenieursbureau. Zij zijn actief in verscheidene sectoren waaronder farmacie, olie en gas, industrie en chemie. Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf te verdiepen in diverse markten, organisaties en disciplines. Dagelijks zijn er duizenden medewerkers bezig om vanuit tientallen vestigingen wereldwijd de klanten tevreden te stellen. In Nederland werkt onze opdrachtgever vanuit zo’n tien vestigingen en is daarmee zowel nationaal als internationaal een interessante speler. Je toekomstige collega’s werken vanuit een hechte, no-nonsense en open bedrijfscultuur waar ook wordt gelachen. Schroom niet je ideeën te ventileren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in