+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Teamleider Kleinschalig wonen Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LT-Zorg

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Teamleider Zorg  ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en coördineren van meerdere teams op operationeel niveau. Je draagt bij aan de ontwikkeling van medewerkers, de teams en de zorg en het welzijn. Je faciliteert, enthousiasmeert en coacht je teamleden, zodat ze hun verantwoordelijkheid met eigenaarschap én in samenwerking met elkaar kunnen nemen. Je bent continu in verbinding met medewerkers, cliënten en verwanten.

Je stuurt op het binden en boeien van medewerkers. Ondanks je drukke werkzaamheden maak je tijd voor je teamleden en ga je regelmatig met hen in gesprek over hun ontwikkeling. Je zorgt voor goede arbeidsomstandigheden binnen de locatie en pakt langdurig verzuim op in samenwerking met de HR-adviseur.

Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van het jaarplan. Je zorgt voor organisatorische afstemming van de (zorg)processen en bent een belangrijke schakel tussen de organisatie, de ondersteunende afdelingen en de zorgteams.

Je werkt nauw samen met de coördinerend verpleegkundige en regieverpleegkundige. Je kunt ondersteund worden door een teamcoach. Samen met de coördinerend verpleegkundige zorg je voor financieel gezonde en efficiënte processen. Je legt verantwoording af aan de manager, die eindverantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering in zijn geheel.


Hoe ziet de locatie eruit?

Als Teamleider Zorg kom je te werken in een zorgcentrum van de opdrachtgever. Het betreft een kleinschalig zorgcentrum tussen Tilburg en Eindhoven. Hier wonen 26 cliënten met psychogeriatrische en somatische problemen. Er wordt gewerkt vanuit de wensen en behoeften van de individuele cliënt en geven dit zo gewoon als kan én op een kleinschalige wijze vorm. Je komt te werken bij een middelgrote ambitieuze ouderenzorg organisatie.


Over de opdrachtgever

De opdrachtgever beschikt over 5 zorgcentra, waar 220 cliënten wonen. Ook wordt zorg aan huis geboden (ruim 200 cliënten), huishoudelijke hulp (ongeveer 250 cliënten) en kunnen ouderen in 6 zorgboerderijen terecht voor dagbesteding. 500 medewerkers, waarvan 480 werkend in het primair proces, zetten zich dagelijks in voor warme, liefdevolle zorg. Zij geven persoonlijke aandacht, waardoor cliënten en verwanten zich gezien weten en zich gesterkt voelen in het nemen van eigen regie.


Wie ben jij?

Als Teamleider zorg beschikt je over een gezonde dosis lef en positieve energie. Je kan goed het overzicht behouden en hebt oog voor de detail. Door je open en toegankelijke houding maak je een sterke verbinding met je medewerkers Verder is het belangrijk dat je:

  • Je bent opgeleid in de zorg (minimaal een mbo-4 diploma en ervaring in de zorgsector) en beschikt daarnaast over aantoonbare kennis, vaardigheden en door ervaring verkregen hbo-nivaeu gericht op coördinatie en leiderschap in de zorg op hbo werk- en denkniveau. Je hebt kennis van de gezondheidszorg en organisatieprocessen;
  • Je beschikt over overtuigingskracht en hebt gevoel bij wat er speelt binnen een organisatie.
  • Je hebt een leidinggevende en coachende rol naar jouw team en individuele medewerkers;
  • Je bent resultaatgericht en weet op een coachende en enthousiasmerende manier een team en de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau te brengen; je kan hierbij terugvallen op de manager.
  • Je pakt je lijnverantwoordelijkheid, waaronder bezetting, verzuimbegeleiding, jaargesprekken, werving en selectie;
  • Je bent samenwerkingsgericht, kan een diversiteit van taken aan en schakelt snel.
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt communiceren en participeren binnen alle lagen van de organisatie.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, je hebt namelijk veel contacten met zowel medewerkers, verwanten als met externe partijen
De voordelen van LT-Zorg:

Onze missie bij LT-Zorg is om de focus te leggen op het werkgeluk van de medewerker, waardoor deze goed zit op de lange termijn, waardoor wij samen de kwaliteit en continuïteit van de zorg kunnen verbeteren! Hierin focussen wij ons vooral op de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en GGZ.

  • Het betreft een functie voor 24-36 uur per week afhankelijk van jouw wensen.
  • Je gaat direct in dienst bij de zorginstelling.
  • Vast contract is mogelijk.
  • Salaris conform CAO VVT, FWG 50. Je daadwerkelijke inschaling is op basis van je werkervaring en opleidingsniveau.
  • Aanvullende reiskostenvergoeding.
  • Een uitgebreid vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om je gezondheid te verbeteren.
  • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Keuze budget die je kan inzetten in je persoonlijke ontwikkeling.
  • Mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen en volop (door)groeimogelijkheden.
Het sollicitatieproces:

We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een intake. Wanneer de klik wederzijds is en we ook inhoudelijk een match zien met de vacature, gaan we je daadwerkelijk voorstellen bij de zorginstelling. Wanneer de zorginstelling net zo enthousiast is als wij volgt er een gesprek bij de zorginstelling. Als jij en de zorginstelling na dit gesprek graag met elkaar verder willen volgt er een arbeidsvoorwaardelijk gesprek, waarna je bent aangenomen en in dienst gaat bij de zorginstelling. Wij zullen je in dit traject volledig begeleiden en meegaan met de gesprekken bij de zorginstelling.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in