+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Bewonersconsulent – Eindhoven Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij communicatief, sociaal en wil je graag een meerwaarde zijn voor je collega’s? Als bewonersconsulent ben jij verantwoordelijk voor de communicatie tussen de bewoners voor, tijdens en na het project. Het is een spin in het web functie en je hebt met bewoners, woningcorporaties en de uitvoerder contact. Welke duizendpoot heeft interesse?


Je bent de onmisbare (sociale) schakel in het renovatieteam, dat bestaat uit managers, projectmanagers, calculators/werkvoorbereiders, projectcoördinatoren en uitvoerders. Van intrek tot oplevering ben je het eerste aanspreekpunt voor bewoners. Tijdens feestdagen koop je cadeautjes en breng je deze langs bij de bewoners. Je organiseert een frietwagen en bezorgt ijsjes in de zomer. Zo tover je elke dag een lach op het gezicht van de huurders, bouwers en bouwteams.  Je zorgt ervoor dat de bewoners actief participeren voor en tijdens het project. Je overtuigt ze en informeert ze om mee te werken aan de verbouwing. Je organiseert spreekuren voor de bewoners en heb je telefonische communicatie met de bewoners.  Met je oplossingsgerichte instelling en communicatieve vaardigheden weet je bewoners rustig en tevreden te houden. 



Gevraagd

Je hebt een MBO of HBO denk- en werkniveau. Je bent een sociaal persoon met affiniteit voor de bouw. Ervaring bij een aannemer is een pre maar niet vereist. Het is belangrijk dat je standvastig bent aangezien je mogelijk duidelijk met bewoners met bevechten maar met je oplossingsgerichte instelling en communicatieve vaardigheden weet je de bewoners tevreden te houden. Je kan goed overweg met computers, telefoon, tablet en MS office en je bent in bezit van een rijbewijs. 



Aanbod

Het betreft een detachering bij een gerenommeerd bouwbedrijf. Ze bieden je een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Ze bieden een prima salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever heeft als klanten o.a. woningcorporaties en vastgoedeigenaren die gaan voor verduurzaming zodat ook volgende generaties prettig kunnen wonen. Denk aan verduurzaming van eengezinswoningen uit de jaren 60.  De organisatie van de opdrachtgever laagdrempelig en sterk groeiende. Er is sprake van een grote diversiteit aan projecten. De cultuur laat zich omschrijven als open, eerlijk en transparant. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in