+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Consulent werk en inkomen Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 3.800 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Vergroot jij de kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? In jouw rol al consulent werk begeleid je werkzoekenden naar werk. Jij hebt hét aanspreekpunt en geeft uitvoering aan de participatie wet. Moet iemand aan het werk of is diegene hier nog niet klaar voor? Met jouw kennis van de Participatiewet weet jij als geen ander een passend plan van aanpak op te stellen en zet je het traject in werking. Je werkt nauw samen met lokale en regionale werkgevers en re-integratiepartners. In jouw werk begeleid jij de de kandidaten van een eerste intake naar een passende baan. Daarnaast voer je coaching gesprekken en stimuleert/motiveert hen om zelf initiatief te nemen.

Jouw communicatieve skills zijn top! Jij bent dan ook in staat om presentaties / workshops te geven aan groepen. Hierbij heb je al ruime ervaring met het toepassen van diverse gesprekstechnieken. Je durft te confronteren en feedback te geven aan de kandidaten. Want daar leren zij van. Door jouw eerdere ervaring als consulent werk bij anderen gemeenten heb je kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt en jij weet deze kennis te benutten om werkzoekenden te bemiddelen naar werk.

Voor een gemeente in regio Noord Brabant zoek ik een ervaren consulent werk. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan via onderstaande knop!


Functie eisen
  • HBO werk en denk niveau
  • Je hebt ruime kennis van de Participatiewet
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring als consulent doelmatigheid / consulent werk
  • Ervaring met GWS/Suite is een vereiste
  • Gemeentelijke ervaring is een vereiste
Over het bedrijf

Houd jij van afwisseling, maar heb je ook zeker behoefte aan zekerheid? Dan past Maandag helemaal bij jou! Maandag detacheert professionals in de publieke sector. Waarom zou je voor Maandag kiezen? Bij Maandag staat werkgeluk voorop. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Wat ik belangrijk vind is dat we als eerste in een oriënterend gesprek jouw ervaring, ideeën en wensen verkennen om vanuit daar de beste match te maken. Maandag is naast werkgever ook een gelijkwaardige sparringpartner. Wij bieden een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Als professional bij Maandag® heb je recht op 25 vakantie dagen per jaar en 8% vakantiegeld. Wij als detacheerder bieden jou graag een contract aan waarmee je de mogelijkheid hebt om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Consulent werk en inkomen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in