+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Senior werkvoorbereider/engineer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BOEG

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Ben jij een ervaren werkvoorbereider/engineer met sterke technische vaardigheden en leidinggevende capaciteiten? In deze rol coördineer je projecten van begin tot eind, geef je leiding aan een team, en draag je bij aan de efficiëntie en kwaliteit van onze projecten. Je werkt in een omgeving met ruimte voor persoonlijke groei, en krijgt de kans je leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen, inclusief ondersteuning voor training en opleiding. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

In Helmond zoek ik een ervaren werkvoorbereider/engineer met sterke technische vaardigheden en leidinggevende capaciteiten. Herken jij jezelf? Dan ben ik opzoek naar jou! Als werkvoorbereider/engineer plus ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en coördineren van projecten, terwijl je ook een leidinggevende rol vervult binnen ons team.


Functie

Als ‘werkvoorbereider/enigeneer plus’ heb je veel ervaring opgedaan als werkvoorbereider dan wel engineer. Je gaat bezig met het coördineren van projecten van begin tot eind, inclusief planning, budgettering en materiaalbeheer. Leiding geven is je passie en dat ga je doen aan een team van engineers en werkvoorbereiders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van technische documentatie en rapportages. Ook ben je communicatief vaardig en kun je goed samenwerken met verschillende afdelingen om de efficiëntie en de kwaliteit van projecten goed te kunnen waarborgen.


Eisen
  • HBO werk en denk niveau
  • Aantoonbare ervaring als werkvoorbereider/engineer
  • Sterke leidinggevende en communicatieve vaardigheden
  • Uitstekend organisatorisch vermogen en probleemoplossend vermogen
  • Kennis van relevante software en technische systemen

Voorwaarden

Een uitdagende functie waarin je je leidinggevende capaciteiten kunt ontwikkelen. Dit doe je in een dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
Hier krijg je een salaris voor tussen de € 4.000,- en € 5.500,- afhangende van jou relevante werkervaring. Ook biedt de opdrachtgever je de mogelijkheden voor training en opleiding om je vaardigheden verder te verbeteren.


Extra

Ben jij de gedreven professional die ik zoek? Solliciteer dan nu door je CV en motivatie naar mij te sturen. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in