+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Beleidsadviseur Sociaal Domein Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van beleidsontwikkeling en -uitvoering als Beleidsmedewerker Sociaal Domein. Werk samen met diverse teams en financiële afdelingen om plannen tot leven te brengen. Jouw rol omvat het smeden van sterke banden met maatschappelijke partners en subsidieverstrekkers, en het fungeren als brug tussen interne en externe belanghebbenden. Jouw inzet draagt bij aan het realiseren van haalbaar beleid en het versterken van samenwerkingsverbanden. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij goed in het bedenken van plannen en zorg je ervoor dat ze ook echt worden uitgevoerd? Dan is dit de baan voor jou!

Als Beleidsmedewerker Sociaal Domein werk je niet alleen aan het maken van plannen, maar help je ook mee om ze uit te voeren. Je werkt samen met de uitvoerende teams en de financiële afdeling om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van duidelijke afspraken met maatschappelijke partners en subsidieverstrekkers en houd je contact met hen. Je fungeert als belangrijk aanspreekpunt voor zowel interne teams als externe samenwerkingspartners en schakelt makkelijk tussen verschillende partijen zoals politieke instanties, bestuursorganen, het management en externe organisaties. Het is jouw taak om beleid te ontwikkelen dat echt uitvoerbaar is en om samenwerking, motivatie en synergie tussen partners te bevorderen.

Specifieke taken en verantwoordelijkheden:

  • Adviseren van de wethouder
  • Bijdragen aan de voorbereiding van AB-vergaderingen en de aandeelhoudersvergadering van Vervoer BV.
  • Regie voeren en adviseren omtrent zienswijzeprocedures, met inbegrip van de P&C cyclus van de regio, de Gemeenschappelijke Regeling Regio, en de Regionale Samenwerkingsagenda Regio.
  • Bijdragen aan het organiseren van bijeenkomsten voor de gemeenteraad met betrekking tot de regio

Raadsinformatie

  • Leiding geven aan het kwartaalsgewijs tot stand komen van het Raadsdashboard (RDB).
  • Adviseren over de informatieverstrekking aan de Raad met betrekking tot prestaties en behaalde resultaten binnen het sociaal domein (Doelen Inspanningen Netwerk).

Juridisch advies sociaal domein

  • Ondersteunen van beleidsregisseurs bij het opstellen van verordeningen en beleidsregels in het sociaal domein, inclusief het opstellen hiervan indien nodig.
  • Fungeren als vraagbaak binnen het sociaal domein met betrekking tot (bestuurlijk) juridische vraagstukken.


Gevraagd

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO Bachelor niveau in de richting van beleids- of bestuurskunde;
  • Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het ontwikkelen en schrijven van beleid op zowel tactisch als strategisch niveau binnen het Sociaal Domein;
  • Minimaal 2 jaar recente aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur bij een gemeente.


Aanbod

Wat mag je verder van matchpartner verwachten? 

  • Matchpartner gaat vertrouwelijk om met kandidaten en vindt het belangrijk om de juiste hulp te bieden op maat
  • Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten


Bedrijfsomschrijving

Als gemeente willen ze in de maatschappij staan, niet ernaast. Deze gemeente moet een leefbare en veilige stad zijn, waar iedereen zich thuis voelt, waar inwoners zich gewaardeerd voelen en waar mensen zich in hun werk en vrije tijd kunnen ontplooien. Om samen met de inwoners op te trekken, blijven ze in contact met inwoners, bedrijven en organisaties. Op die manier komen hun zorgen, ideeën en wensen rechtstreeks bij hun terecht.Matchpartner is een gespecialiseerd detacheringsbureau in de branches: Gemeente, Onderwijs, Arbo & Verzuim, Zorg en Welzijn. Wij vinden de samenwerking die wij aangaan erg belangrijk. Regelmatig contact is daarbij essentieel. Dit kan door middel van telefonisch contact of ergens een kopje koffie drinken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in