+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Beleidsadviseur Sociaal Domein Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.200 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

In deze functie beweeg je behendig tussen uiteenlopende belangen, van gemeenteraad tot burgers, en verbind je deze met jouw visie op het sociaal domein. Je staat graag op de voorgrond en gebruikt jouw diversiteit aan gesprekstechnieken effectief in zowel advisering als communicatie. Kennis van relevante wet- en regelgeving is cruciaal, net als het vermogen om deze kennis overtuigend over te brengen. Een unieke kans om bij te dragen aan diverse gemeenten met de zekerheid en afwisseling die Maandag® biedt, inclusief aantrekkelijke extra's. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Je hebt te maken met verschillende belangen. Jij moet je hier behendig tussen kunnen bewegen. Van de gemeenteraad, de uitvoerend professional en de frontoffice tot sociaal wijkteams en burgers. Een gecompliceerde factor omdat de problemen van echte mensen verder reiken.

Een beleidsadviseur moet de belangen ook kunnen verbinden. Jij hebt jouw eigen visie over het sociaal domein en deinst niet terug om deze visie te delen met anderen. Als persoon vind je het fijn om op de voorgrond te staan. Je beschikt over een diversiteit aan gesprekstechnieken voor zowel advisering als in de communicatie met burgers en consulenten. Dat is niet altijd eenvoudig. Want ook hier gaat het om allemaal verschillende mensen met hun eigen leef- en belevingswereld. Jij pakt dit gemakkelijk op!

Jij hebt kennis van de wet- en regelgeving (Participatiewet, WMO en Jeugdwet) en kan deze in de praktijk brengen. Daarnaast ben je in staat om over deze kennis te adviseren richting kritische gesprekspartners die al jarenlang bij een gemeente werkzaam zijn zoals bijvoorbeeld een gemeenteraad en juristen. Daarnaast weet jij hen ook makkelijk te overtuigen! Naast je sterke communicatieve skills kan je jouw visie en beleid ook concreet, krachtig en kritisch op papier zetten. Een ervaren beleidsadviseur moet namelijk alle talen en culturen kunnen vertalen naar een gemeenschappelijke taal.

Ben jij na het lezen van deze uitdagende functie ervan overtuigd dat jij de ervaren beleidsadviseur sociaal domein bent die een bijdrage kan leveren aan diverse gemeenten? Neem dan snel contact met me via onderstaande sollicitatie knop zodat wij jouw carrière pad samen verder kunnen uitstippelen! Let op: dit betreft een functie voor een vast dienstverband bij Maandag! 


Functie eisen
  • HBO/WO werk en denk niveau
  • Aantoonbare gemeentelijke ervaring als beleidsadviseur sociaal domein.
  • Je bent bekend met de werkprocessen van het sociaal domein en hebt een relevant netwerk.
  • Je hebt ervaring met het opstellen van college- en raadsvoorstellen en bestuurlijk sensitiviteit. 
Over het bedrijf

Houd jij van afwisseling, maar heb je ook zeker behoefte aan zekerheid? Dan past Maandag helemaal bij jou! Maandag detacheert professionals in de publieke sector. Waarom zou je voor Maandag kiezen? Bij Maandag staat werkgeluk voorop. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Wat ik belangrijk vind is dat we als eerste in een oriënterend gesprek jouw ervaring, ideeën en wensen verkennen om vanuit daar de beste match te maken. Maandag is naast werkgever ook een gelijkwaardige sparringpartner. Wij bieden een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Als professional bij Maandag® heb je recht op 25 vakantie dagen per jaar en 8% vakantiegeld. Wij als detacheerder bieden jou graag een contract aan waarmee je de mogelijkheid hebt om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsadviseur Sociaal Domein die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in