+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Beleidsadviseur Wonen Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BMC

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.927 - € 7.818 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van beleidsvorming rondom wonen en draag bij aan maatschappelijke veranderingen bij BMC. Als Beleidsadviseur Wonen binnen de expertiselijn Innovatieve Gebiedsontwikkeling, werk je aan uitdagende opgaven zoals binnenstedelijke ontwikkeling en transformaties naar woningbouw. Je brengt jouw expertise in duurzaamheid en beleidsdraagvlak naar voren, terwijl je profiteert van een werkomgeving met afwisselende projecten en de kans om continu te groeien. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Jij krijgt er energie van om met jouw expertise, verbindende benadering en integrale blik oplossingen te vinden voor maatschappelijke vraagstukken. Zoek je daarbij afwisseling in werkzaamheden en opdrachtgevers? Dan is BMC de ideale plek voor jou! BMC Fysiek Domein zoekt nieuwe collega's voor de functie Beleidsadviseur Wonen. In deze rol maak jij onderdeel uit van één van de drie expertiselijnen van het Fysiek Domein: Innovatieve Gebiedsontwikkeling. De opgaven binnen deze expertiselijn vragen om een integrale blik. Hoe ga je om met binnenstedelijke gebiedsontwikkeling of hoe ziet de transformatie van een werklocatie naar woningbouw er uit? Dit vraagt om expertise en vakmanschap en daarmee kunnen wij het verschil maken voor onze opdrachtgevers.

Als Beleidsadviseur Wonen bij BMC ga jij je verdiepen in thema's als duurzaamheid, het signaleren van nieuwe ontwikkelingen en het creëren van draagvlak voor het beleid inzake wonen. Als Beleidsadviseur Wonen weet jij welke vraagstukken en ontwikkelingen momenteel spelen op het gebied van wonen. Je hebt voldoende ervaring opgedaan in deze functie waardoor je niet snel voor verrassingen komt te staan. Echter ben je op het punt gekomen in je carrière waarbij je op zoek bent naar manieren om jouw opgedane kennis en expertise breder in te zetten: zowel voor afwisselende en uitdagende opdrachten voor verschillende opdrachtgevers in Nederland, als kennisdeling met jouw toekomstige collega's bij BMC. Tegelijkertijd wil jij jezelf blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.



Gevraagd

Ben jij iemand die zich graag vastbijt in vraagstukken rondom woonbeleid? Iemand die passie heeft voor de woningbouwopgave? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Verder vragen wij het volgende van je:

  • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Rechten, Bouwkunde of een vergelijkbare richting;
  • Je bent ondernemend, omgevingsbewust, resultaatgericht en communicatief vaardig;
  • Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring als beleidsadviseur wonen bij een gemeente.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Om te beginnen een mooie baan als Beleidsadviseur Wonen met boeiende, afwisselende opdrachten. Daarnaast bieden wij je een professioneel en warm werkklimaat. Verder kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (€2.927 - €7.818 op basis van 40 uur).
  • 36 vrije dagen bij een 40-urige werkweek, waarvan een deel flexibel.
  • Een individueel keuzebudget (IKB van 11,04%). Dit bouw je maandelijks op en kun je in geld laten uitkeren of inzetten voor verschillende doelen, zoals vakantiedagen of sport.
  • Een pensioenregeling.
  • Keuze uit een vervoersbudget of elektrische leaseauto met tankpas.
  • Een passende onkostenvergoeding.
  • Een ‘Choose Your Own Phone’ (CYOP)-regeling: jij kiest zelf je toestel, wij betalen mee en de simkaart plus het abonnement nemen wij voor onze rekening.
  • Volop ruimte voor ontwikkeling binnen je contracturen.
  • Een team van leuke collega’s met verschillende expertises. 
  • Een goede werk-privébalans. Je hebt, in overleg met je opdrachtgevers, veel flexibiliteit om je werktijden naar eigen inzicht in te richten. 
  • Ook draagt BMC bij aan een goede werkplek thuis en geeft waar mogelijk de ruimte om de helft van de tijd vanuit huis te werken.

Heb je nog vragen?

Nog vragen over de functie of sollicitatieprocedure? Bel gerust. Je kunt contact opnemen met Ellen Peters via 06-51992905 of evia de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Bedrijfsomschrijving

BMC werkt al meer dan dertig jaar samen met de publieke sector. We werken in verschillende domeinen, maar weten elkaar altijd te vinden. Wij zijn echte adviesmákers. Denken en doen gaan bij ons hand in hand. Strategisch advies en onderzoek koppelen wij altijd aan uitvoering. Zo weten wij zeker dat onze oplossingen impact maken bij de mensen voor wie wij het doen: inwoner, leerling en cliënt.BMC werkt actief aan een inclusieve en diverse organisatie. Wij willen dat iedereen zich welkom en veilig bij ons voelt. Individuele verschillen zien wij als een kracht, die ons samen tot een sterk collectief maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in