+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Opleidingsplaats tot GZ Psycholoog Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Amarant

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 35 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.694 - € 5.370 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Je gaat aan de slag als GZ-psycholoog in opleiding. Dit betekent dat je 4 dagen per week praktijkervaring opdoet en 1 dag per week les volgt. Je werkt met mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problemen. De opleiding wordt volledig vergoed en deels in werktijd gevolgd. Je krijgt een vast dienstverband, een goed salaris en extra voordelen zoals een eindejaarsuitkering en korting op verschillende winkels en uitjes. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wat je gaat doen

Je volgt gedurende twee jaar de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog). Je werkt 4 dagen in de praktijk en volgt 1 dag per week onderwijs bij RINO Zuid. Tijdens de praktijkdagen doe je werkervaring op en ontwikkel je vooraf omschreven competenties.

  • Bij de start van de opleiding wordt jouw takenpakket samengesteld. Dit gebeurt aan de hand van de opleidingseisen en in overleg met je praktijkopleider, waarmee je periodiek je voortgang bespreekt.
  • Je werkt onder verantwoordelijkheid van collega GZ-psycholoog, die je werkbegeleider is en daarnaast volg je in totaal 90 uur supervisie. De opleidingsroute is gebaseerd op een groeimodel, waarin je steeds complexere taken oppakt en groeit in zelfstandigheid.
  • Na het behalen van de opleiding wordt gekeken naar een uitdagend takenpakket en passende doelgroep. Je takenpakket zal in afstemming met je leidinggevende worden gedifferentieerd met taken zoals diagnostiek, behandeling, inhoudelijke projecten en/of beleidsmatige taken.

Waar je gaat werken

De opleidingsplaats voor GZ-psycholoog binnen Divisie Wonen in de Wijk van Amarant is in samenwerking met GGZ Breburg, afdeling Senioren Ambulant Tilburg, waar jij het eerste jaar van je opleiding gedetacheerd wordt. GGZ Breburg biedt specialistische behandeling en ondersteuning aan mensen met complexe psychiatrische problemen die hen belemmeren in het dagelijks leven (zie voor verdere informatie de website van GGZ Breburg, ggzbreburg). In je tweede opleidingsjaar werk je binnen de Divisie Wonen in de Wijk van Amarant. Alle cliënten binnen Wonen in de Wijk hebben een licht verstandelijke beperking, met daarnaast bijkomende problematiek. De cliënten krijgen begeleiding bij de dingen waar zij moeite mee hebben, hierdoor kunnen zij deel blijven nemen aan de samenleving op een zo normaal mogelijke manier. Je werkt nauw samen met het netwerk van de cliënt.


Wat breng jij mee
  • Een masterdiploma psychologie, pedagogiek of geestelijke gezondheidskunde.
  • Ten minste 2 jaar werkervaring met een vergelijkbare doelgroep in de VG.
  • Je bent in het bezit van een LOGO-verklaring.

Wat je krijgt
  • Een vast dienstverband en een studie-overeenkomst voor 32-35 uur per week.
  • Een salaris o.b.v. 36 uur van €3.694,- tot €5.370,- bruto per maand (FWG 60, cao gehandicaptenzorg).
  • Je bent in dienst van Amarant en wordt voor 1 jaar gedetacheerd naar GGZ Breburg.
  • De opleidingskosten worden volledig vergoed en de opleidingstijd valt gedeeltelijk onder werktijd. Een terugbetalingsregeling is van toepassing.  
  • Vakantietoeslag (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%), ORT en balansverlof (wat je kunt sparen, verkopen, bijkopen en inzetten) naar rato wat 10 jaar geldig is.
  • Een vergoeding voor reiskosten, dienstreizen, parkeerkosten en VOG en 100 dagen introductie- en inwerkprogramma, waarin je wegwijs wordt gemaakt binnen Amarant.
  • Korting via BenefitsatWork op allerlei (web)winkels, uitjes, oplopend tot 40% bij grote merken, speciaal voor jou als medewerker van Amarant.
Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf gelukkig worden in deze functie? Solliciteer dan snel. Dit kan nog tot 3 mei 2024.

Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marie-Jozé de Vroom, P-opleider, werkdagen woensdag en donderdag, tel. 06-27861665, email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. De selectiegesprekken vinden plaats op 23 mei aanstaande.

Referentienummer is: V-244001

Solliciteer via WhatsApp Solliciteer direct
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in