+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Accountmanager Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze rol werk je samen met een team en ben je de schakel tussen ons bedrijf en de klanten. Je luistert naar de wensen van de klant en zorgt dat we oplossingen bieden die daar perfect bij passen. Je praat met klanten, maakt voorstellen, en zorgt dat alles goed loopt. Je werkt aan het behouden van klanten en het sluiten van nieuwe deals. Ook help je om onze producten en diensten nog beter te maken. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Samen met je collega's ben je de Accountmanager die zich inzet voor de oplossingen die we ontwikkelen en produceren in samenwerking met onze klanten. In jouw rol fungeer je als tussenpersoon tussen de klant en de verschillende afdelingen, waarbij regelmatig klantcontact essentieel is. Door gerichte vragen te stellen, breng je de wensen van de klant in kaart, zodat we oplossingen kunnen bieden die optimaal aansluiten bij hun behoeften. Je bent praktisch ingesteld maar weet ook op strategisch niveau de juiste koers te bepalen. Je hebt de expertise om inhoudelijk mee te praten over complexe vraagstukken (op het gebied van Quality, Logistics, Technology, en Cost) en kunt deze omzetten naar heldere oplossingen en commerciële voorstellen.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Behartigen van onze commerciële belangen om de continuïteit in orders te bevorderen en een goed resultaat te waarborgen.
  • Behandelen van nieuwe product- en projectaanvragen, grondige analyse en organiseren van interne kick-off meetings.
  • Samen met de interne afdeling NPI een winnend voorstel maken.
  • Presenteren en toelichten van voorstellen bij de klant.
  • Onderhandelen en duidelijke contractafspraken maken.
  • Opstellen van projectovereenkomsten voor nieuwe projecten in samenwerking met de afdeling NPI.
  • Monitoren van de prestaties bij de klant volgens gemaakte afspraken en initiëren van verbeteringen.
  • Bewaken van de voortgang van leveringen en projecten volgens contractuele afspraken.
  • Deelnemen aan (ontwikkel)projecten als commerciële schakel tussen het projectteam en de klant.
  • Opstellen van doelstellingen en verbeterprojecten, en zorgen voor de realisatie ervan.
  • Verzorgen van commerciële meetings en creëren van sterke in- en externe presentaties.


Gevraagd

Je hebt een HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in een technische richting, afgerond. Met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een commercieel-technische functie heb je bewezen expertise opgebouwd. Als leidinggevende ben je ondernemend, gedreven en ambitieus. Je blinkt uit in structuur, analytisch denken en nauwkeurigheid, en je hebt de capaciteit om in detail te treden zonder het grotere plaatje uit het oog te verliezen. Creativiteit en het vermogen om doeltreffende oplossingen te bedenken zijn kenmerkend voor jou. Sterke communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar, en je bent extravert, assertief en veerkrachtig, vastberaden om hindernissen te overwinnen. Als teamspeler weet je anderen te enthousiasmeren en te overtuigen.



Aanbod

  • een marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen
  • 13 ADV dagen


Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van complexe en innovatieve modules en systemen, voornamelijk binnen de hightech sector. Ze bieden uitdagende technische projecten waarbij ze een bijdrage leveren aan diverse gebieden, waaronder de verdere ontwikkeling van computerchips, de strijd tegen ziekten, het onderzoek van het heelal, en het begrijpen van details in cellen en moleculen.Sollicitatieprocedure:Continu begeleidt je gedurende het hele sollicitatieproces, van voorbereiding tot en met de gesprekken en zelfs daarna. We beschikken over uitgebreide kennis van zowel de vacature als het bedrijf. Hierdoor zorgen we ervoor dat je goed voorbereid het sollicitatieproces ingaat. Welke vragen zijn verstandig om te stellen? Wat is de geldende dresscode? Welke antwoorden moet je voorbereiden? Wij hebben alle informatie en ondersteunen je om het maximale uit de gesprekken te halen.Deze functie biedt de mogelijkheid om op termijn deel uit te maken van de vaste kern van het bedrijf. Mis deze kans niet en klik direct op de "Solliciteer" knop!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in