+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Junior accountmanager legal Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Brunel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Als junior accountmanager legal ben jij degene die onze specialisten en onze opdrachtgevers aan elkaar verbindt. De specialisten waar je mee gaat werken zijn ZZP’ers, of juristen die in dienst zijn bij Brunel.

Wanneer je bij ons komt werken in de rol van junior accountmanager binnen legal, bekleed je een brede functie en geen dag is hetzelfde! Zo ben jij degene die verantwoordelijk is voor het onderhouden en uitbouwen van het huidige klantenbestand. Denk hierbij aan de werving van nieuwe klanten, of relatiebeheer bij je huidige klanten.

Wanneer een van jouw klanten een nieuwe vacature uit wil zetten, dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Jij springt in de auto om naar je klant te gaan. Jullie hebben namelijk een afspraak gemaakt om het nieuwe profiel te bespreken. Je bespreekt met de klant zowel operationele als strategische vraagstukken rondom de werving. Tijdens deze afspraak kijken jullie samen naar wie jouw klant zoekt. Met al deze informatie vertrek jij een uur later weer naar kantoor.

Eenmaal op kantoor aangekomen ga je meteen aan de slag! Je schrijft een vacature tekst en duikt de systemen in om te kijken of dat jij de juiste persoon kunt vinden waar jouw klant naar op zoek is. Bingo! Je vindt een kandidaat die précies de juiste studie achtergrond heeft die jouw klant zoekt! Je belt de kandidaat op en licht toe dat je een super leuke vacature hebt en dat je graag een kennismakingsgesprek in zou willen plannen! De kandidaat is nét zo enthousiast na het horen van jouw pitch over de klant en vacature en jullie besluiten samen dat jullie er voor gaan zorgen dat de kandidaat op kennismakingsgesprek mag bij de klant.

Vrijdag is het zo ver! De door jouw gevonden kandidaat mag op gesprek bij de klant. ’s Ochtends bel je even om succes te wensen en later in de middag wanneer het gesprek bel je om te vragen hoe het geweest is. Wat blijkt nu?! De klant was zo enthousiast dat al toegezegd is dat je kandidaat mag gaan starten! Wat een topper!

Vier weken later ga je langs bij je klant en specialist. Je klant bedankt je hartelijk, want zonder jouw hulp hadden zij geen nieuwe collega gehad. Later zit je met de specialist in de bedrijfskantine te drinken. Die vertelt vol enthousiasme over het werk en over het eerste bedrijfsuitje dat over 2 weken gepland staat. Samen kijken jullie naar de ontwikkelmogelijkheden en naar eventuele volgende opdrachten, zodat jullie samen een langdurige samenwerking aangaan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in