+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Account manager, Eindhoven B2B Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Zo!

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie combineer je technische kennis met sales. Je legt klanten uit over beveiligingsproducten op een makkelijke manier. Je werkt in een platte organisatie waar eigen inbreng belangrijk is. Je plant zelf je dagen en houdt van nieuwe uitdagingen. Relaties opbouwen met klanten is voor jou essentieel. Ook hou je van een goede samenwerking en maak je graag plezier met collega's. Dit is jouw kans om te groeien in sales en te werken in een team dat voor elkaar klaarstaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Hi gedreven salestijger,
Jij zou wel een baan willen waarbij je jouw technische kennis én je aanleg voor sales kan combineren. Je klanten op een eenvoudige en begrijpbare manier mee nemen in de wereld van hoogwaardige beveiligingsproducten. Helemaal geweldig zou zijn, als dit in een platte organisatie met een open bedrijfscultuur is. Die droombaan heb je bij deze gevonden!
Jij komt het beste tot je recht als je je dagen zelf in mag delen, want jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent een harde werker.
Dit past ook precies bij de organisatie waarvoor je werkt, work hard play hard.
Je doet zelf onderzoek naar interessante prospects, bereid je bezoeken en gesprekken voor, en zorgt dat je op de hoogte bent van de nieuwste producten.
Jij bent gedreven en wilt voorop lopen als het gaat om de nieuwste trends in jullie vakgebied.
Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om bij je klanten de achterdeur dicht te houden, dus relatiebeheer is een essentieel onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Af en toe een doos worstenbroodjes brengen naar die leuke klant, waarmee jullie samen een mooi project hebben afgerond, hoort er allemaal bij.
Sparren met je leidinggevende geeft je energie en samen komen jullie tot gave sales plannen. Eigen initiatief wordt namelijk enorm gewaardeerd. Helemaal uitdagend dat jij deze plannen mag uitvoeren en zo de verkoop naar een hoger level tilt.
De open bedrijfscultuur zorgt ervoor dat je klaar staat voor collega’s als er een stapje extra gezet moet worden, en dat doen ze ook voor jou. Af en toe een geintje en Brabantse gezelligheid zorgt ervoor dat jij je helemaal thuis voelt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in