+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Quality Manager Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Synergie

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.167 - € 5.833 p/m

Vacature in het kort

Als Quality Manager ben je het middelpunt van kwaliteitsborging, zowel intern als extern. Je leidt een team van laboratoriummedewerkers en kwaliteitsinspecteurs en bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen in diverse afdelingen. Naast het waarborgen van topkwaliteit, speel je een cruciale rol in certificeringen, kwaliteitscontroles, audits en klachtenvermindering. Je bent een bruggenbouwer en verbeteraar, en geeft leiding op afstand aan een team in Duitsland. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als Quality Manager ben jij de drijvende kracht achter kwaliteit. Je leidt het team van laboratoriummedewerkers en kwaliteitsinspecteurs en bent de sleutel tot de kwaliteit, zowel intern als extern. Jouw rol strekt zich uit van het verbeteren van halffabricaten tot het optimaliseren van processen in verschillende afdelingen zoals inkoop, HR en productie. Kortom, jij bent de bewaker van de kwaliteit van begin tot eind, en zelfs daarna!

Jouw missie? Het bereiken en handhaven van topkwaliteit op alle fronten. Je zorgt ervoor dat de algehele kwaliteitsstandaard binnen de organisatie wordt nageleefd en voortdurend wordt verbeterd. Dit omvat het trainen van personeel in het laboratorium en de productie om kwaliteitsproblemen effectief aan te pakken, zodat zij ook de hoogste kwaliteitsnormen hanteren. Daarnaast ben je betrokken bij certificeringen (zoals ISO), voer je kwaliteitscontroles uit, coördineer je audits en werk je aan het verminderen van klachten van klanten. Met een scherp analytisch vermogen ben je in staat deze inzichten om te zetten in praktische verbeterplannen. Je bent een bruggenbouwer en verbeteraar in hart en nieren, en je toont leiderschap door het goede voorbeeld te geven. Hierdoor ontstaat intern draagvlak voor kwaliteit en wordt een cultuurverandering in gang gezet.

Het bedrijf heeft ook een vestiging in Duitsland (Hockenheim). Op afstand geef je leiding aan dit team en bezoek je deze locatie tweemaal per maand om ook daar de kwaliteit te waarborgen. Samen met het team in Nederland ben je verantwoordelijk voor ongeveer 7 medewerkers in totaal.



Gevraagd

  • HBO werk- en denkniveau, met ruime ervaring als praktijkgerichte Quality Manager in een gereguleerde of gecertificeerde industriële omgeving, bij voorkeur in de voedingsindustrie (kennis van HACCP, GMP);
  • Je hebt ervaring met het verder ontwikkelen van interne kwaliteitssystemen (zoals ISO 9001) en bent vastberaden om hierin te excelleren;
  • Sterke organisatorische vaardigheden, diepgaande kennis van kwaliteit en een resultaatgerichte benadering;
  • Ervaring met het verbeteren van kwaliteitssystemen, optimaliseren van productieprocessen en kennis van Lean-principes;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, kennis van het Duits is een pluspunt;
  • Je hebt leiderschapskwaliteiten, bent een enthousiaste motivator en een effectieve communicator.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Een contract voor minimaal 1 jaar, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid;
  • Een bruto jaarsalaris tussen de € 50.000,- en € 70.000,- incl. vakantiegeld op basis van een fulltime dienstverband.


Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken voor een bedrijf gevestigd in Eindhoven.Sinds 1959 zijn zij werkzaam in het produceren van folies gemaakt van plantaardige grondstoffen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in