+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Quality Manager (Brainport regio) Valkenswaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fixview

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 7.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als Quality Manager in deze rol ben je het middelpunt voor kwaliteitsbeleid binnen een organisatie op vier locaties. Je leidt een team en bent verantwoordelijk voor het waarborgen, verbeteren en optimaliseren van processen. Je voert interne audits uit, coördineert ISO-audits en zorgt voor naleving van milieu/arbo wetgeving. Jouw expertise is cruciaal in het continue verbeteren en het bieden van inzichten op diverse vlakken, van productie tot HR en ICT. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

In deze functie van Quality Manager word je als groep teamleider verantwoordelijk voor het uitvoeren, onderhouden en optimaliseren van het kwaliteitsbeleid en alle onderdelen binnen de 4 locaties van deze organisatie binnen de grensstreek onder de regio Tilburg/Eindhoven. Op deze locaties wordt je ondersteunt door teamleden die onder jouw supervisie de kwaliteit controleren, meten, waarborgen en rapporteren. Je houdt toezicht op de processen en procedures, helpt en traint je collega’s met continue verbeteren en uitvoeren van de en kwaliteitsgerichte verbeterplannen. Je voert interne audits uit (of laat deze uitvoeren) en legt deze vast in rapportages. Je coördineert de ISO 9001/14001 audits en zorgt voor opvolging van de verbeterpunten. In deze functie heb je dagelijks contacten met de werkvloer, business unit managers, verkoop en inkoop en wordt je betrokken bij new product introduction trajecten. Ook bezoek je de regionale toeleveranciers om kwaliteitsissues te bespreken dan wel in een vroeg stadium de optimale kwaliteitsketen te waarborgen. Je zorgt voor de compliance met de milieu/arbo wet en regelgeving. In deze functie vervul je een traditionele spilrol en zul je als belangrijk sparringspartner en ook als algemeen vraagbaak worden gezien over een veelheid aan onderwerpen. Denk hierbij aan het verstrekken van logische inzichten binnen de productie layout, routing van de verschillende productiestappen, indeling magazijn, hr onderwerpen, ICT, etc. De organisatie kijkt dan ook uit naar het aannemen van een waardige vakman en opvolger van de huidige kwaliteitsmanager, die zich in de nabije toekomst gaat voorbereiden op zijn pensioen en zeker nog betrokken blijft om de nieuwe manager volledig in te werken.

Gevraagd

  • Hbo of Universitair niveau in bij voorkeur een technische richting (Werktuigbouwkunde, mechatronica, procestechniek)
  • Enige jaren ervaring binnen een MKB organisatie waar techniek en productie de hoofdrol speelt
  • Je bent bekend met de moderne kwaliteitssystemen en probleemoplossingstechnieken
  • Sociaal karakter met inspirerende communicatieve eigenschappen, inzicht>luisteren>vragen stellen>onderzoeken>informeren>keuzes maken
  • Je beheerst de talen Nederlands en Engels en mogelijk nog Duits of Frans
  • Je bent gewend om projectmatig te werken en collega’s te betrekken en inspireren.


Aanbod

In de werving gaan we uit van een salarisindicatie van €5.000,- 7.000,-bpm, auto van de zaak, CAO Metaal en Techniek (Kleinmetaal). Daarnaast kom je te werken in een innovatief bedrijf met een internationaal karakter waar initiatief, gezond verstand en teamwork centraal staan.

Salaris

€ 5.000 - € 7.000 p/m
In de werving gaan we uit van een salarisindicatie van €5.000,- 7.000,-bpm, auto van de zaak, CAO Metaal en Techniek (Kleinmetaal). Daarnaast kom je te werken in een innovatief bedrijf met een internationaal karakter waar initiatief, gezond verstand en teamwork centraal staan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in