+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Open Sollicitatie ZZP Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Wil je graag een op maat gemaakte klus als zelfstandige? Wij begrijpen dat. We willen echt weten wat jij wilt en wat jouw doelen zijn. We luisteren goed naar jou. Samen zorgen we ervoor dat je blij bent met de klus die je gaat doen. En ook dat je met een goed gevoel weer thuiskomt. Klinkt dit goed? Kijk dan snel naar de kansen die we voor jou hebben. Druk op de knop en we praten snel verder. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Jij wilt toch ook liever een ZZP-klus op maat?Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom gaan we met jou het gesprek met je aan. We stellen je vragen over jouw wensen, ambities en persoonlijke uitdagingen én luisteren naar de antwoorden. Soms zijn die vragen makkelijk, soms wat lastiger, maar samen zorgen wij er uiteindelijk voor dat jij met een glimlach naar je nieuwe klus gaat en met een glimlach weer thuis komt. Benieuwd geworden?

Benieuwd naar de kansen die wij jou te bieden hebben als zzp'er? Druk dan nu op de knop solliciteren en wij nemen contact met je op.



Gevraagd

  • Een Technische achtergrond en/of diploma.
  • MBO 3, 4 Of HBO/WO.


Aanbod

  • Uur-tarief aansluitend bij je kennis en kunde.


Bedrijfsomschrijving

Als intermediair werken wij ruim 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van professionals en werkgevers in de bouw, techniek, civiele techniek en woningcorporaties.Iedereen wil groeien. Elke professional en elke organisatie vaart bij ambities. Of je nu wil groeien in salaris, omzet, vrije dagen, uitdaging of juist meer balans tussen werk en privé. Hoe je groei ook noemt, 1 ding staat vast: het gaat om een verandering ten opzichte van nu. En niks menselijks is ons vreemd: verandering is spannend. Voor iedereen. Voor elke organisatie. Verandering vraagt om een beetje lef.En daar willen wij je graag bij helpen. Wij kijken naar jouw ambities en doelen. Met onze persoonlijke aanpak helpen wij je écht verder in je carrière. Dit doen wij doordacht en vol overtuiging.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in