+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Full-Stack Developer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.200 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je als full stack developer aan het bouwen van mooie en slimme websites. Je maakt deel uit van een team dat samenwerkt aan merkgedreven projecten. Je krijgt de kans om met de nieuwste webtechnieken te werken en je persoonlijk te ontwikkelen. Het bedrijf biedt flexibele werktijden, de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken, en je mag kiezen welke laptop je gebruikt. Ook krijg je bijdrage voor een sportabonnement en een goede pensioenregeling. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een partner in de regio van Eindhoven Wij zoeken een full stack developer die ons team en de werkzaamheden naar een hoger niveau tilt. Voel jij je thuis in een sociale omgeving waarin je samen verantwoordelijk bent voor het neerzetten van mooie merkgedreven websites, maatwerk oplossingen en creatieve campagnes? Lees dan snel verder! 

Jij maakt websites die bezoekers een ervaring/beleving geven of dienen als flagshipstore. Jij zorgt er tevens voor dat het design van deze digitale producten écht tot leven komen op de website. De websites zitten niet alleen intelligent in elkaar, maar bieden onze klanten ook een goede ervaring aan ‘de achterkant’.

Ben jij die bevlogen en enthousiaste developer met al wat werkervaring binnen de bureauwereld? Dan willen we je erg graag spreken! 

Het Bedrijf

Onze partner is een maatwerk software agency uit de regio van Eindhoven. zij helpen klanten in het digitale landschap te groeien onder onze visie. Samen openen ze de digitale mogelijkheden voor hun klanten. Vanuit hun creatieve hoofdkwartier in hartje centrum, bedenken, ontwerpen, realiseren en optimaliseren ze dagelijks met een team van specialisten, mooie en doordachte (online) producten van begin tot eind voor een breed scala aan klanten en A-merken. We werken agile in sprints van 2 weken, met heldere refinements en goede retro’s. Op deze manier kan hun team optimaal samen werken en kun jij snel aan de slag met wat je echt leuk vindt. Interessant? Lees dan snel verder!

Wat jij gaat doen


Je realiseert (maatwerk) HTML5/CSS3/JavaScript op basis van een de Front-end stack (sass, Vue.js, webpack). Daarnaast configureer en implementeer je maatwerk back-end oplossingen op basis van open source zoals Symfony, Drupal en vue.js. Als full stack developer werk je nauw samen met het designteam om websites, maatwerk applicaties en creatieve campagnes van klanten tot in de puntjes uit te werken. Daarbij nemen ze de tijd om met een goed proces tot een goed eindproduct te komen.

Samen met het development team zie je het als jouw missie om een goed doordacht ontwerp door te vertalen naar een steengoede website of applicatie. Je onderbouwt jouw visie op development en denkt mee over onze werkwijze. Als het om de nieuwste web-technieken gaat, laat jij je mening gelden.

Persoonlijke ontwikkeling is een constant onderdeel van je carrière. Bij onze partner bepaal je je eigen pad en expertise. Hierdoor kun je alles uit je vaardigheden halen, zodat een goed idee uitgroeit tot een topproductie.

Een goede beheersing van de Nederlandse taal (sprekend/schrijvend) is voor deze vacature belangrijk. Dit omdat de communicatie en documentatie zowel intern als met klanten Nederlands is.

Wat jij moet kunnen
  • Een gedegen basis PHP en Javascript, minimaal 3 jaar werkervaring binnen een bedrijf wat robuuste applicaties bouwt.
  • Je bent niet bang om je mond open te trekken en af en toe een klant tegen te spreken
  • Je staat er voor open om voor jou nieuwe systemen te leren zoals Drupal, of een ander SPA framework.
Wat jij krijgt
  • Flexibele werktijden
  • Hybride werken
  • Eigen inspraak laptop (Windows, Linux of MacOS)
  • Bijdrage sportabonnement
  • Goede pensioenregeling
  • Minstens 24 vakantiedagen
  • Mogelijkheid tot een werkvakantie
  • Een salaris dat past bij jouw ervaring(€3.000,- – €4.200,-)

Geinteresseerd? Solliciteer direct of Neem voor meer info contact op met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 0682099493

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in