+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Commercieel Manager Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Xelvin

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Xelvin

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 5.000 - € 6.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als Commercieel Manager bij Xelvin werk je aan het versterken van ons bedrijf in Noord-Brabant en Limburg. Je bedenkt slimme plannen en zorgt dat ze werken. Je kent de markt goed en weet wat klanten willen. Je werkt samen met een team om doelen te halen. Bij ons is plezier net zo belangrijk als succes. We bieden een goed salaris, een leaseauto, en de kans om op verschillende kantoren te werken. Ook hebben we elke dag een lunch samen. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Commercieel Manager bij Xelvin ben je verantwoordelijk voor het versterken van onze positie in Noord-Brabant en Limburg. Je bedenkt een slimme commerciële strategie en zet deze om in concrete plannen. Je kent de technische detacheringsmarkt in de regio goed en hebt ideeën over hoe je resultaten gaat behalen. Je analyseert de markt, herkent trends en begrijpt de behoeften van onze klanten en kandidaten. Samen met het team stel je sales doelen op en deze vertaal je naar praktische plannen. En díé plannen zet je vervolgens om in acties en resultaten.

Je bent commercieel gedreven met bewezen resultaten en hebt sterke organisatorische vaardigheden. Jaarlijks stel je een operationeel plan op vestigingsniveau op, gericht op het behalen van omzet- en marge doelstellingen, waarbij je zelf ook een operationele rol vervult. Je voert deze plannen vervolgens ook op regionaal niveau uit. Daarnaast neem je deel aan lokale en regionale netwerken. Je standplaats is Eindhoven, maar natuurlijk werk je ook regelmatig vanuit een ander tof kantoor van ons.

Collega Michael over zijn rol als Commercieel Manager in regio Midden: "Je hebt veel vrijheid in je rol en je bent veel bezig met het verder ontwikkelen van je collega’s op het gebied van sales. En je zorgt ervoor dat Xelvin bij veel diverse partijen om tafel zit. Dit kan je zelf doen maar kan je ook bereiken door het team te stimuleren dit samen met jou te doen."

Binnen Xelvin draait het om teamspirit en een gezonde dosis humor. Plezier vinden wij net zo belangrijk als successen scoren. Je bent een waardevolle aanvulling als Commercieel Manager in ons team als je:

  • Beschikt over meerdere jaren ervaring in de (technische) arbeidsbemiddeling.
  • Aantoonbare ervaring hebt met het opzetten van een nieuwe markt of regio en weet welke inspanningen je daarvoor moet leveren.
  • Een ondernemende en commerciële instelling hebt en communicatief vaardig bent, zowel in het Nederlands als in het Engels.
Samen met ons streef je onze ambities na en daarom vinden wij het belangrijk dat je jezelf herkent in onze kernwaarden:
  • Onafhankelijk: Je bent een intrinsiek gemotiveerde zelfstarter met een eigen visie.
  • Daadkrachtig: Jouw wil om te groeien is er altijd. Daarom neem je verantwoordelijkheid, ben je besluitvaardig én doortastend.
  • Samen: Collega’s en met elkaar behaalde successen vergroten jouw werkplezier. Je bent ervan overtuigd dat je door elkaar te helpen meer bereikt en gunt elkaar het beste om samen het hoogst haalbare te realiseren.
Wat bieden wij?
  • Een basissalaris tussen € 5.000,- en € 6.000,- bruto per maand afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Jaarlijkse prestatiebonus op basis van jouw behaalde resultaten en die van de organisatie.
  • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon. Óók voor privégebruik, dus waar gaat jouw volgende trip naar toe?
  • De flexibiliteit om vanuit elk Xelvin kantoor te werken.
  • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op welk Xelvin kantoor je ook bent, natuurlijk op onze kosten.
  • Tijd voor familie, vrienden en hobby's vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 30 vakantiedagen.
  • Het allerbelangrijkste: leuke collega’s. Xelvin is een hechte club die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. We hebben een eigenzinnige benadering, zijn niet te serieus, wel altijd duidelijk en hebben soms een vleugje zelfspot.
Enthousiast geworden? Laten we snel kennis maken! Solliciteer direct of Neem voor meer info contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Of plan direct een online kennismaking in met Joëlla via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in